PAYPAL türkiye kredi kartına para çekmek

Başlatan fraghera, 04 Ağustos 2016, 10:01:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: nebu - 24 Ağustos 2016, 09:02:17
O zaman limite geldiğimizde hesabı kapatıp yeni bir hesap açacağız sanırım. PP'ın dönüşüne kadar böyle idare etmek gerek ;)

Güzel çözüm :D

v-s-l

peki paypal'a ödemeyi hangi sitelerden alıyorsunuz? neobux ve clixsense paypal'a ödeme yapmıyor.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: v-s-l - 31 Ağustos 2016, 20:54:30
peki paypal'a ödemeyi hangi sitelerden alıyorsunuz? neobux ve clixsense paypal'a ödeme yapmıyor.
Başka ptc siteleri de var.
Mesela ben grandbuxtan alıyorum.

v-s-l

paypala ödeme yapan ve crowdflower taskları yapabileceğim bir site var mı

GamekingTR24

Alıntı yapılan: nebu - 04 Ağustos 2016, 10:27:00
Öncelikle böyle bir konu için teşekkür etmek isterim. Uzun süredir var olan PP problemi sonunda çözüldü sayenizde.

Dediğiniz şekilde PP hesabı açıp 2 gün önce çekim talebinde bulundum. Paranın KK hesabına geçmesini bekliyorum. Ancak arkadaşlar bir uyarı: KK tanımlamasını yaptıktan yaklaşık 24 saat sonra çekim talebinde bulunabiliyorsunuz. Ayrıca çoğu zaman internal server error hatası veriyor çekim esnasında. Bu durumda bir süre bekleyip tekrar denemenizi öneririm. İşte çekim kanıtım :g

[spoiler][/spoiler]

Bu satırları yazdığım esnada KK'na para aktarılmış bulunuyor  (p)  (p)  (p) Anlayacağınız 2 gün içinde hesaba yattı para  (p)  (p)  (p)

kardeşim sen banka hesabına 50dolar çektin ve sadece 3 tl mi kesti 50 dolardan ?

nebu

Alıntı yapılan: GamekingTR24 - 02 Eylül 2016, 23:10:28

kardeşim sen banka hesabına 50dolar çektin ve sadece 3 tl mi kesti 50 dolardan ?

Banka hesabına değil KK hesabına çekilebiliyor. 3.80 kesinti oldu görüldüğü üzere :)

GamekingTR24

Anladım ama doğrulamak için sordum. o zaman ne kadar çekersen çek 3.80 kesiyor. tmm sağol

GamekingTR24

Alıntı yapılan: nebu - 03 Eylül 2016, 08:57:44
Banka hesabına değil KK hesabına çekilebiliyor. 3.80 kesinti oldu görüldüğü üzere :)

Hocam bir türlü bulgaristan numarası bulamadım. Sen bulabilirsen söyler misin ?

nebu

Alıntı yapılan: GamekingTR24 - 03 Eylül 2016, 12:01:05
Hocam bir türlü bulgaristan numarası bulamadım. Sen bulabilirsen söyler misin ?

Özel mesajla yanıt verdim :)

GamekingTR24