PAYPAL türkiye kredi kartına para çekmek

Başlatan fraghera, 04 Ağustos 2016, 10:01:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: GamekingTR24 - 03 Eylül 2016, 12:01:05
Hocam bir türlü bulgaristan numarası bulamadım. Sen bulabilirsen söyler misin ?

+89615    arkasına 4 rakam ekleyin.

fraghera

Alıntı yapılan: v-s-l - 31 Ağustos 2016, 20:54:30
peki paypal'a ödemeyi hangi sitelerden alıyorsunuz? neobux ve clixsense paypal'a ödeme yapmıyor.

Neobux clixsense hariç çoğu ödeme yapmakta....

Yandex toloka da ödeme yapmaktadır. sadece Türkiyeye ödeme yapmıyoruz yazar. zaten BG paapl eklendiğinden öder.

Neobux ve Clixsense için durum farklı hangi ülkedeysen o ülkenin paypalını ister...

tyriaeum

Daha önce onayladığım Visa bankamatiğime 15 gün önce para çekimi yaptım. Ancak hala para gelmedi. Hesabıma baktığımda da geri dönen bir para olduğunu görmüyorum. Bir fikriniz var mı bu durumla ilgili?

tyriaeum

fraghera

paypal tr hesap mı bg hesap mı?

tyriaeum

Alıntı yapılan: fraghera - 18 Eylül 2016, 00:17:21
paypal tr hesap mı bg hesap mı?
BG hesap. Buradaki yönlendirmelerinizle oluşturulmuş, visa banka matik kartı ile onaylanmış, para çekim talebi olumlu sonuçlanmış hesap. Ama para 15-20 gündür geçmedi hesabıma.

Karaelmas007

Alıntı yapılan: tyriaeum - 19 Eylül 2016, 18:44:18
BG hesap. Buradaki yönlendirmelerinizle oluşturulmuş, visa banka matik kartı ile onaylanmış, para çekim talebi olumlu sonuçlanmış hesap. Ama para 15-20 gündür geçmedi hesabıma.

Emin değilim fakat siz Visa bankamatik kartına çekim talebi vermişsiniz. Visa Kredi Kartı gerekli diye biliyorum..

tyriaeum

Alıntı yapılan: Karaelmas007 - 20 Eylül 2016, 00:09:03
Emin değilim fakat siz Visa bankamatik kartına çekim talebi vermişsiniz. Visa Kredi Kartı gerekli diye biliyorum..
Konuda daha önce bankamatik kartını da kullanabileceğimiz bilgisi verilmişti. Ona istinaden bu kartı eklemiştim. Bilemiyorum ondan mıdır. ???
İşin ilginci ise kartı onaylarken ve para çekerken bankamatik kartı olduğu için para çekemezsiniz uyarısı almamış olmam...

fraghera

Visa bankamatik daha önce çekim yapıldı. Bankanız ile irtibata geçin hesaba aktarılmamış bekletiliyor olabilir. Tavsiye edilen yöntem kredi kartıdır.