PAYPAL türkiye kredi kartına para çekmek

Başlatan fraghera, 04 Ağustos 2016, 10:01:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arjines

Bir inceleme yapayım @nebu çok teşekkür ederim. Para biriktikçe birikti çekim yapamadığımdan :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nebu

HSBC de olmadı :) Neyse, artık KK'na para çekimiyle uğraşmayayacağım. Paralar zaten onaylı bir hesaba geliyor. Oradan bankaya çekip Swift yoluyla TR'deki bankaya aktaracağım. BG Paypal ve diğer ülkelerdeki PP hesaplarından KK'na para çeken arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bizleri bunca cambazlık yapmak zorunda bırakanlara da diyecek söz bulamıyorum :g

Arjines

İş bankası ve ziraati denedin mi @nebu ben şuan hesap açıyorum işbankasındayım duyumlara göre çalışıyormuş. Ziraatin bg de şubesi var zaten tek umut o kaldı :)

nebu

Alıntı yapılan: Arjines - 07 Aralık 2016, 14:23:42
İş bankası ve ziraati denedin mi @nebu ben şuan hesap açıyorum işbankasındayım duyumlara göre çalışıyormuş. Ziraatin bg de şubesi var zaten tek umut o kaldı :)

Denemedim, ama denemediğim bir o kaldı herhalde :) Siz deneyin bakalım, olumlu sonuçlanır umarım :y

Arjines

Ayın 4. günü akbank visa kkna gönderdiğim deneme çekimi hesaba geçmiş şuanda artı para olarak gözükmesede işlem tamam. bilginize :)

nebu

Alıntı yapılan: Arjines - 07 Aralık 2016, 17:10:58
Ayın 4. günü akbank visa kkna gönderdiğim deneme çekimi hesaba geçmiş şuanda artı para olarak gözükmesede işlem tamam. bilginize :)

Sorun yok, değil mi? Akbank çekimleri devam ediyor mu?

enes5034

Şimdi ben dediğiniz gibi yapıp yabancı bir hesap açtım.
Yurtdışından 400 dolara yakın bir mebla yollancak ben bu parayı alıp kendi bankamatik kartıma aktarabilirmiyim ?

nebu

Alıntı yapılan: enes5034 - 08 Ocak 2017, 20:48:08
Şimdi ben dediğiniz gibi yapıp yabancı bir hesap açtım.
Yurtdışından 400 dolara yakın bir mebla yollancak ben bu parayı alıp kendi bankamatik kartıma aktarabilirmiyim ?

Bankamatik kartını önermiyoruz. Sanal KK'na çekim yapsanız daha iyi olur :y

enes5034

peki teşekkürler birde bu karta para çekimi yapılabilmesi için kartımızı onaylatmamız gerekiyormuş sanırım doğru mu yoksa onaylatmadan hesabımdaki parayı aktarabilir miyim ?

nebu

Alıntı yapılan: enes5034 - 14 Ocak 2017, 19:42:50
peki teşekkürler birde bu karta para çekimi yapılabilmesi için kartımızı onaylatmamız gerekiyormuş sanırım doğru mu yoksa onaylatmadan hesabımdaki parayı aktarabilir miyim ?

Onaylatmalısınız :)