Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Siteye Premium güvenlik duvarı kuruldu. Ödemeler otomatik modda devam ediyor. Sorusu olanlar özelden veya konu üzerinden iletebilirler.  (spk)

Emre776

Merhaba benim bitcoin adresim kısmında email adresim yazıyordu destekten hem türkçe hem ingilizce yazdım ama geri dönüş olmadı ne yapabilirim ?

yasin 83

Alıntı yapılan: Emre776 - 17 Kasım 2016, 00:05:34
Merhaba benim bitcoin adresim kısmında email adresim yazıyordu destekten hem türkçe hem ingilizce yazdım ama geri dönüş olmadı ne yapabilirim ?

Mesaj olarak şunu gönder.

Change my bitcoin adress please.

New Bitcoin Adress: Buraya bitcoin adresini yaz!

Username: Buraya Kullanıcı Adını Yaz!

E Mail Adress: Buraya Mail Adresini Yaz!

Bu yazdıklarımı kendi bilgilerinle düzenle ve gönder. Eğer bu şekilde mesaj atmazsan adamlar ne dediğimizi anlamıyorlar.

engerex

yasin 83

Alıntı yapılan: engerex - 17 Kasım 2016, 14:46:46
Kayıt işi zorlaştırmış.

Bu sisteme kayıt olmak diğer bir çok siteye üye omaktan % 99 daha kolay. Neden dersen 1. olarak site Türkçe, 2. olarak da sitenin üye olurken istediklerini kutucuklara doldurup kayıt işlemini tamamlamak yaklaşık olarak 2 dkk'nızı alıyor. Zor olan şey nedir buna örnek verirsen sevinirim.

engerex

Hesap onayı olayı her üye için zorunlu mu?

yasin 83

Alıntı yapılan: engerex - 17 Kasım 2016, 16:25:39
Hesap onayı olayı her üye için zorunlu mu?

İlk 3 ayda her hangi bir onay işlemi istenmiyor fakat alt üye sayınız arttıkça hesap onayı gerekli hale geliyor. Bu onay işlemi istenmeden 3 ay evvelinde gerekli belgeleri mail ile siteye göndermek bence en sağlıklı yöntem olacaktır. Ben hesabımı aktifleştirdim şahsen hiç bir sorun olmadan da kullanıyorum. Hesabı aktifleştirince  alt üyelerinizle ilgili sorunlar yaşanmıyor ve hesabınızın güvenliği daha iyi bir noktaya gelmiş oluyor. Bu hesap onayı işlemi  bir çok hesap açıp site üzerinden haksız kazanç elde edenlerin önlenmesi amacıyla getirilmiş bir yöntem. Dediğim gibi alt üyeniz yok ise böyle bir onay işlemi büyük oranla gözükmeyecektir.

LordX

Yatırdığın miktarın tamamı tutarında ödeme alabildinmi ? (Referanslar hariç)

yasin 83

Alıntı yapılan: LordX - 18 Kasım 2016, 13:43:45
Yatırdığın miktarın tamamı tutarında ödeme alabildinmi ? (Referanslar hariç)

Vallahi referans karlarıda işin içine karıştığı için genel tabloda ayrı ayrı görme imkanım olmuyor bu durumu. Fakat çok büyük oranda yatırdığım parayı çıkartmış durumdayım. %100 olmasa bile % 90 oranında yatırımımı çıkarttım kendi paramla.

alihanfb

yaklaşık 1 aydır edelweiss5 şirketini takip ediyorum güzel gidiyorlar gibi ama biraz daha tanıtım yapmaları lazım