Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 18 Kasım 2016, 14:26:53
yaklaşık 1 aydır edelweiss5 şirketini takip ediyorum güzel gidiyorlar gibi ama biraz daha tanıtım yapmaları lazım

Aynen bu konuda haklısın. Ama işi zamana yaymaları bizim için avantaj. Bu adamlar referans komisyonunu yüksek tutmuyorlar ve karları çok dengeli dağıtıp kasayı boşaltmıyorlar. Bu sebepten dolayıdır ki sistem bu kadar süreden beri ayakta ve hiç teklemedi. Aylardır ödeme alıyorum. Adamlar beni cep telefonuyla dahi aradılar ve dandik ingilizceme rağmen bana yardım ettiler. Daha ne olsun. Ben memnunum vallahi. Siteye benden kimse üye olmasa dahi bildiklerimi burada hepinizle paylaşıp kazanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Allahdan hayırlısı.   (hp)

alihanfb

Alıntı yapılan: yasin 83 - 18 Kasım 2016, 14:31:13
Aynen bu konuda haklısın. Ama işi zamana yaymaları bizim için avantaj. Bu adamlar referans komisyonunu yüksek tutmuyorlar ve karları çok dengeli dağıtıp kasayı boşaltmıyorlar. Bu sebepten dolayıdır ki sistem bu kadar süreden beri ayakta ve hiç teklemedi. Aylardır ödeme alıyorum. Adamlar beni cep telefonuyla dahi aradılar ve dandik ingilizceme rağmen bana yardım ettiler. Daha ne olsun. Ben memnunum vallahi. Siteye benden kimse üye olmasa dahi bildiklerimi burada hepinizle paylaşıp kazanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Allahdan hayırlısı.   (hp)
Tek çeşit yatırım sisteminin olmasıda güzel bişey.

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 18 Kasım 2016, 14:46:16
Tek çeşit yatırım sisteminin olmasıda güzel bişey.

Aynen. Herkese eşit muamele ediliyor. Farklı planlar genelde erken kaçan sistemlerde göze çarpıyor.

yasin 83

Buda bugün ki ödemem. Allah bereket versin. Bu arada facebook üzerinden sitenin sahte Türkiye sayfası açılmış. Sayfayı açan edepsizle facden dalaştım. Neden derseniz benim konumda ki bütün yazıları ve ödeme kanıtlarımı sayfasında kullanıyor ve hepsi bana ait diyor. Bu tip sahtekar ve 3 kuruşluk insanlarla muhattap olmayın.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/msg429653/#msg429653

alihanfb

Emek hırsızları maalesef her yerde var

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 18 Kasım 2016, 16:18:29
Emek hırsızları maalesef her yerde var

Aynen kardeşim. Adamlar bakıyorlar ki bu işte para var hemen çalmaya çırpmaya başlıyorlar. Neyse ben burada efendi efendi herkese yardım edeyim de kim ne yapıyorsa yapsın.

coolin43

valla sistemi ben elimden geldigince tanıtıyom yasin hocada görüyördür ekibin büyüklüğünden 3 haftada 180 kişilik bir ekibim oldu inşa allah dahada güzel olacak ilerde (dns)

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 18 Kasım 2016, 18:28:51
valla sistemi ben elimden geldigince tanıtıyom yasin hocada görüyördür ekibin büyüklüğünden 3 haftada 180 kişilik bir ekibim oldu inşa allah dahada güzel olacak ilerde (dns)

Evet. Abimiz işi çok güzel büyütüyor sağ olsun.  (hp)

Asilay

coolin ne sistemi...

yasin başta 110 küsür dolarla yatırım yaptın da peki son durum nedir. wn son ki ödemeni de gördüm.. bir paket min. 50 dolar ve günlük getirisi 50 cent. yani günde 1 dolar gibi birşey ediyor.. Top. 100 gün sonra paran çıkıyor :)) ya bu sistemler neden çok az veriyor..

yasin 83

Alıntı yapılan: Asilay - 18 Kasım 2016, 18:47:44
coolin ne sistemi

Konusunu açtığım siteyi kastediyor kardeşim. Yani bu konuda ki Edelweiss5 sitesini..