Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: cmgngr - 12 Aralık 2016, 20:54:08
Coinbase de blockhain gibi belirli aralıklarla kod değiştiriyor mu?

İlk adresi oluşturduktan sonra sol menüde Tools adlı seçeneğe tıklayarak sana ait olan sabit btc adresini görebilirsin. Bir defa adres ürettikten sonra adresini hep buraya girerek kopyala. Eğer durmadan adres üret düğmesini kullanırsan o zaman hep yeni bir adres oluşturmuş olursun. Dediğim gibi ilk adresi oluştur ve bu adresi sol menüden  tools seçeneğine tıklayarak gör ve kullan.

cmgngr

Alıntı yapılan: yasin 83 - 12 Aralık 2016, 21:38:41
İlk adresi oluşturduktan sonra sol menüde Tools adlı seçeneğe tıklayarak sana ait olan sabit btc adresini görebilirsin. Bir defa adres ürettikten sonra adresini hep buraya girerek kopyala. Eğer durmadan adres üret düğmesini kullanırsan o zaman hep yeni bir adres oluşturmuş olursun. Dediğim gibi ilk adresi oluştur ve bu adresi sol menüden  tools seçeneğine tıklayarak gör ve kullan.

Teşekkür ederim bilgilendirme için

yasin 83

Alıntı yapılan: cmgngr - 13 Aralık 2016, 01:50:02
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Rica ederim. Hayırlı geceler dilerim.

Ganez

az önce 3. üyem kaydettim ve herkes memnın herkes 24 saatte bir ödemesini bitcoin ile dolar cinsinden alıyor.
teşekkürler edelweiss5

Ganez

SİZCE coinbase mi yoksa blockchain mi ?

yasin 83

Alıntı yapılan: Ganez - 13 Aralık 2016, 21:32:52
SİZCE coinbase mi yoksa blockchain mi ?

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Ben Coinbase kullanıyorum şahsen. Çünkü  blockchain 'in yaptığı kesintileri toplayınca boşu boşuna tonlarca btc yi heba etmiş olduğumuz ortaya çıkıyor. Adamlar kafalarına göre geleni gideni kırpıyorlar.

Ganez

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Aralık 2016, 21:45:58
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Ben Coinbase kullanıyorum şahsen. Çünkü  blockchain 'in yaptığı kesintileri toplayınca boşu boşuna tonlarca btc yi heba etmiş olduğumuz ortaya çıkıyor. Adamlar kafalarına göre geleni gideni kırpıyorlar.

mobil uygulaması var mı ve dil desteği resmi sitesi nedir?
coinbase ?

yasin 83

Alıntı yapılan: Ganez - 13 Aralık 2016, 23:14:33
mobil uygulaması var mı ve dil desteği resmi sitesi nedir?
coinbase ?

Resmi sitesi budur: coinbase.com

Türkçe Dil Desteği/ Yok.

Mobil Uygulaması var. Android marketten indirebilirsiniz.

Ganez

bir hesap açtım yüzde 8 paramız gidiyordu ne gerek var gitmesin.
peki bir soru daha coinbase cüzdan dan blockchain cüzdana para gönderebilir miyiz?

yasin 83

Alıntı yapılan: Ganez - 13 Aralık 2016, 23:51:20
bir hesap açtım yüzde 8 paramız gidiyordu ne gerek var gitmesin.
peki bir soru daha coinbase cüzdan dan blockchain cüzdana para gönderebilir miyiz?

İki cüzdan üzerinden birbirine btc gönderebilirsin. Fakat her dkk bu işlemi yapmanı tavsiye etmem. Biriktir biriktir öyle gönder. İşlem ücreti talep edebilirler. Bu arada sorduğun bu soru konu ile alakasız olup bitcoin adlı bölümde diğer üyelere soru olarak yöneltilmeliydi. Ben bu konumda kendi paylaştığım siteye üye olan kişilere yardım etmek için buradayım. Sana da kimden üye oldun dediğim de her hangi bir kişiden demiştin. O kişi  her kimse ona da birazcık soru sorarsan senden kazandığı paranın hakkını vermiş olur. Selam ve sevgilerimle.