Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ganez

Alıntı yapılan: yasin 83 - 14 Aralık 2016, 00:02:05
Özelden mesaj gönderdim o mesaj üzerinden cevap verirsen sevinirim.

cevap verdim en özelinden

masterx

...

Developer

Alıntı yapılan: masterx - 15 Aralık 2016, 08:16:46
...

Tanıtım yapılan konuya gelip, ref link atıyorsunuz. Çok terbiyesizsiniz.

cmgngr

Alıntı yapılan: yasin 83 - 13 Aralık 2016, 02:12:17
Rica ederim. Hayırlı geceler dilerim.

Merhaba,
Coinbase cüzdanımda Yaklaşık 4 saattir onaylanmayan bir işlemim var sebebi ülke olarak Türkiye seçmem olabilir mi?

yasin 83

Alıntı yapılan: cmgngr - 15 Aralık 2016, 18:09:30
Merhaba,
Coinbase cüzdanımda Yaklaşık 4 saattir onaylanmayan bir işlemim var sebebi ülke olarak Türkiye seçmem olabilir mi?

Sistemde yapılan işlemlerin sayısı çok fazla artmış olabilir. Bazen sitenin alt yapısı bunu kaldıramayabiliyor. Bir kaç gün beklerseniz sorun düzelecektir.

yasin 83

Duyuru:Arkadaşlar siteye yatırım yapmayı düşünenler benimle iletişime geçsinler. Yada yaptıkları yatırımları bana bildirerek konuyu takip etsinler. Sisteme bugün itibariyle üye olup yatırım yapan her üyeden gelen karın yarısını geri ödemeyi düşünüyorum. Tabii ki bunun içinde bir alt limit ve kural koyucam. Çünkü siteden gelen komisyonların miktarı düşük ve minik miktarları geri ödemenin de bir anlamı yok. Her 100 dolara 5 dolar bonus alıyoruz. O yüzden 1000 dolar seviyesinde yatırım yapan herkese 25 dolar bonuslarını hediye edicem. Ben teklifimi yaptım. Kim bu teklife uyar ve bitcoin sistemiyle 1000 dolarlık yatırım gerçekleştirirse onun hesabına hiç bir kesinti yapmadan 25 dolarlık btc yollayacağım. Bunun içinde yatırım yapan kişilerden kullanıcı adı ve e mail adreslerini isteyerek durumu sistemden kontrol edeceğim. Azda olsa hepimiz kazanalım. Millet 50 bin dolar yatırtıp binlerce kişiyi sömürürken ben 50 doları ikiye bölüp yarısını geri vermeyi teklif ediyorum. Kabul eden olursa kampanya geçerli olur yoksa bende yoluma tek devam ederim.

Bu arada bahsettiğim miktarın üzerinde yatırım yapanlara da bana gelen komisyon ne kadar olursa olsun ödeme yapacağım. Mesela sizden 200 dolar kar ettim. 100 dolarını size iade edeceğim. Şu anda bu sistemi benden öğrenip youtube ve diğer yerlerde reklam yaparak para kazanmanın peşinde millet. Burada emeği veren yardım eden ve insanlarla muhatap olan benim. Bu gibi tiplerle muhatap olup paranızı kaptırmayın. Selam ve sevgilerimle.

Not: Geri ödemeler sadece bitcoin ile yapılacaktır. O yüzden sadece bitcoin ile yatırım yapın. Çok mecbur kalırsanız siteye Payeer ve Perfect Money ile de yatırım yapabilirsiniz.

bboyextrem

bitcoin alım satımda hangi site güvenli olur yada hangi siteyi kullanıyosunuz sisteme para yatırmak için

cmgngr

Alıntı yapılan: bboyextrem - 16 Aralık 2016, 10:32:17
bitcoin alım satımda hangi site güvenli olur yada hangi siteyi kullanıyosunuz sisteme para yatırmak için

Koinim.com kullanıyorum.btc alımda fiyat yüksek yalnız

barabey75

yasin hocam 13 gün önce 50 dolarla linkinizden kayıt olmuştum.bugün 50 dolar daha yatırdım.inşallah devamlı olur..hep beraber kazanırız