Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: alihanfb - 21 Aralık 2016, 16:39:50
ben bir arkadaşa sordum dünde bugünde ödemesini almış

Otomatik ödeme seçeneği açıktır o yüzden aldı büyük ihtimalle. Bel ki ben meseleyi yanlış anlamış olabilirim. Fakat şirkete soru sorunca yılbaşı tatilinde karlarınız hesaba yansıyacak tatil sonrası çekimlere başlıyoruz dediler.  :)

alihanfb

Alıntı yapılan: yasin 83 - 21 Aralık 2016, 17:15:12
Otomatik ödeme seçeneği açıktır o yüzden aldı büyük ihtimalle. Bel ki ben meseleyi yanlış anlamış olabilirim. Fakat şirkete soru sorunca yılbaşı tatilinde karlarınız hesaba yansıyacak tatil sonrası çekimlere başlıyoruz dediler.  :)
Doğrudur hocam Questra holdingte yılbaşı sonrası ödeme yapacakmış.Bu arada edelweiss5 Türkiyedeki üçüncü konferansını yapacak

polat33

Arkadaşlar dün görüştüm,Aralık 21 , Ocak 10'a kadar ödemeler yapılmayacak, Ayrıca, bu süre zarfında kazançlarınız hesabınıza 0,5 olarak geçecek, yani hafta içi dahil komplesi mesai dışı hesaplanacak, Kısacası herkesin kazançları 20 gün boyunca 0,5 olarak hesaba kaydedilecek, Bilginize.

yasin 83

Alıntı yapılan: polat33 - 22 Aralık 2016, 09:29:40
Arkadaşlar dün görüştüm,Aralık 21 , Ocak 10'a kadar ödemeler yapılmayacak, Ayrıca, bu süre zarfında kazançlarınız hesabınıza 0,5 olarak geçecek, yani hafta içi dahil komplesi mesai dışı hesaplanacak, Kısacası herkesin kazançları 20 gün boyunca 0,5 olarak hesaba kaydedilecek, Bilginize.

Aynen bilgiler bu yönde. Bakalım ne yapacaklar 10 Ocaktan sonra. Bence yeni üye olacak kişilerin bu zamana kadar yatırım yapmaması daha iyi olur.

cmgngr

Günlük karım dün ve bugün standart yansıdı hatta biraz önce çekimde yaptım.

yasin 83

Alıntı yapılan: cmgngr - 22 Aralık 2016, 13:13:31
Günlük karım dün ve bugün standart yansıdı hatta biraz önce çekimde yaptım.

Vallahi benim çekim yapma butonu kapalı. Az önce chatten gene mesaj attım. 10 ocak tarihine kadar kar oranlarının 0.5 olacağını filan söyledi. Bu arada manuel çekimleri kapatmışlar otomatik çekimler aktifmiş. Ödeme yapıyorlar mı diye denedim site her 24 saatte bir hesapta biriken paraları otomatik olarak yolluyor. Eğer manuel çekime ayarladıysanız ödeme sistemini onu otomatiğe çevirin. 

polat33

o zaman kastettikleri şey manuel çekimdeki ödemelermi acaba ? birde gelen ödeme %1 denmi yasin hocam ?

alihanfb

monitörlerdede baktım otomatik ödemeler devam ediyor.Şahsi görüşüm bu siteye güvenle yatırım yapabilirsiniz.Recyclixden sonra en güvendiğim ikinci sitedir.

yasin 83

Alıntı yapılan: polat33 - 22 Aralık 2016, 16:30:36
o zaman kastettikleri şey manuel çekimdeki ödemelermi acaba ? birde gelen ödeme %1 denmi yasin hocam ?

Aynen. El ile ödemeyi kapatmışlar. Otomatik ödemeler aktif. Ayrıca karlar ayın 10. gününe kadar %0.5 oranında olacakmış. Ben şahsen bu bilgilere sahibim. Farklı bilgiler edinirseniz sizde paylaşabilirsiniz.

yasin 83

Arkadaşlar 10 Ocak tarihine kadar site ödemelerini yapmayacak haberiniz olsun. Yıl başı tatili verecekler akılları sıra.Bu tip muhabbetler benim pek işime gelmiyor açıkçası. Ben hiç bir siteye güvenmem ve hiç bir sitenin avukatlığını yapmam. Çünkü elin adamına paramızı emanet ediyoruz. Ne yaparlar ne ederler belli olmaz. Bizim milletimiz müslamanız deyip her haltı yiyorken elin gayri müslimi neden sizin ve benim hakkı mı düşünsün ki? İşte bu yüzden dolayı 10 ocak tarihinde ben paramı talep edene kadar veya bana ödemeler ulaşana dek kesinlikle siteye zırnık yatırmayın. Çünkü zarar edersek hep beraber ederiz buda kimsenin istediği bir şey değildir. Bu benim kararımdır ve açık bir şekilde herkese uyarı amaçlı söylediğim sözlerdir. Beni dikkate almayan ve siteye bu uyarımdan sonra yatırım yapanlar yarın öbürgün beni uyarmadın diyemezler. Site belirtilen tarihte ödemelerini yaparsa, tatil sonrası karlarımızı ne vakit alırsak o zaman yatırımlara devam ederiz. Selametle.