Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolin43

üst tarafda attığım maili okuma zahmetinde bulunun arkadaşlar bence şirket ne demiş kazançlar %0,5 olarak yatacak ve 10 ocakdan sonra ödenecek ama demişki üye bonusları ödemelerine devam edilecek anladınızmı

yasin 83

Ödemeler belirtilen tarihte başlayana kadar bekleyeceğiz. Ana ödemeler dışında yapılan komisyon ödemeleri bizi bağlamaz. Belirtilen tarihte ödemeler yapılır ise konuya devam ederiz. Ödemler yapılmaya başlanmazsa konu gerekli alana taşınır. Herkese cümleten hayırlı geceler.

messo587

Alıntı yapılan: coolin43 - 03 Ocak 2017, 14:10:27
Bugün yapılan ödeme kanıtlar kısmında paylaşılmıştır.
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/40/

sitenin o kadar üyesi var bir tek sana mı ödeme yapıyorlar ne işler dönüyor anlamış değilim bana daha bugün bile ref kazancı geldi ama hala da para çekme aktif değil

coolin43

sitenin sahibi benim kardeşim ondan sadece bana ödüyorlar :m kanıtlar kısmına bakarsan bonus ödemesi diye belirtmişimdir ödemeler söyledikleri gibi 10 ocakdan sonra yapılacak

yasin 83

Ödeme kanıtı almak mesele değil. Burada kastım komisyon ödemeleridir. Site güven verip devam edecek olsa şu an 700 dolar basar her gün ödeme kanıtı eklerim konuya. Fakat daha içeride ki parayı vermiyor herifler. Çekim düğmesi de kapalı. Bana da komisyon karı geliyor.Fakat onlarda beklemede. Yani ödemiyorlar. Normal ödeme tarihi gelince ve herkese eşit muamele yapılıp ödemeler yapılınca ancak o vakit site ödüyor diyebiliriz. Konu benim dahi olsa eleştirimi yaparım. Herifler tatil yapacak diye vatandaşı bekletmenin alemi yok. Eğer ki sana ödeme geliyorsa sitenin başında biri bekliyor fakat genele ödeme yapılmıyor demektir. Ayın 10. günü gelsin ve milletin ödemeleri yapılmasın ben siteye o zaman gereken her şeyi söyleyeceğim.

coolin43

Konu senin olabilir ama şirket ile irtibatların zayıf malesef korkma zamanı geldiğindede söyledikleri gibi ödemeni alırsın

yasin 83

Alıntı yapılan: coolin43 - 03 Ocak 2017, 20:41:34
Konu senin olabilir ama şirket ile irtibatların zayıf malesef korkma zamanı geldiğindede söyledikleri gibi ödemeni alırsın

Sana çok şey söylerim ama  bazı kişilere sözüm var düzeni bozmak istemiyorum. O yüzden haklısın deyip geçiyorum.  ;)

yilmaz03

Kimsenin Morelini Bozmak İstemem bende aralık ayı sonlarına doru  şirketin gümledigine dair bişiler  duydum o tarihlerde  yapan bir  arkadas birazdan ödeme gelicek dedi geldide lakin şirket rusya ve azer beycan ödemelerini 3 gün olmuştu durduralı o zamanlar dün gece 1 sıralarında aynı şeyi tekrar  söylendi şirket gitti diye  :'(