Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

desperado

bende yatırım yapmayı düşünüyordum, baktım kâr oranlarını %1 den %0,5 e indirmişler bir araştırayım dedim bu forumu buldum. bunun durumu netleşene kadar alternatif yatırım yapıp bu şekilde kazanç sağlayabileceğim yerler varsa bilgi alabilirmiyim. ( Kullanıcısı olduğunuz yerler )

yasin 83

Alıntı yapılan: desperado - 07 Ocak 2017, 08:51:46
bende yatırım yapmayı düşünüyordum, baktım kâr oranlarını %1 den %0,5 e indirmişler bir araştırayım dedim bu forumu buldum. bunun durumu netleşene kadar alternatif yatırım yapıp bu şekilde kazanç sağlayabileceğim yerler varsa bilgi alabilirmiyim. ( Kullanıcısı olduğunuz yerler )

Alternatif konuları bulurken kendi hür iradenle hareket et kardeşim. Bu soruyu eğer bana soruyorsan bu bölümde benim gibi bir çok arkadaş alternatif konular açmış durumda. Gönlünden geçen bir siteye yatırım yapabilirsin.

desperado

Alıntı yapılan: yasin 83 - 07 Ocak 2017, 12:30:48
Alternatif konuları bulurken kendi hür iradenle hareket et kardeşim. Bu soruyu eğer bana soruyorsan bu bölümde benim gibi bir çok arkadaş alternatif konular açmış durumda. Gönlünden geçen bir siteye yatırım yapabilirsin.

kardeşim Allah razı olsun, bende bu yatırım yapabileceğim siteleri öğrenmek istiyorum gördüğüm okuduğum kadarı ile çok var ama forumda yatırım yapmış ödemesini alan kullandığı sistemleri tavsiye edebilecek arkadaşlar olursa bende ona göre incelerim göz atarım işime gelen firmalarda küçük küçük yatırımlar ile test ederim

Tolgahanclp

Alıntı yapılan: desperado - 07 Ocak 2017, 08:51:46
merhaba sistem 27 aralık 10 ocak tarihleri arasında yıl başı tatiline girdi o yüzden günlük %0.5 veriyor para çekme işlemleride durduruldu ayın 10 da açılacak ve tekrar hafta sonları %1 hafta içleri %0.5 vermeye devam edicek. tahmini ayın 16 sında balıkesir bandırma ilçesinde sunum yapılacak.

bboyextrem

Alıntı yapılan: Tolgahanclp - 08 Ocak 2017, 11:01:46
merhaba sistem 27 aralık 10 ocak tarihleri arasında yıl başı tatiline girdi o yüzden günlük %0.5 veriyor para çekme işlemleride durduruldu ayın 10 da açılacak ve tekrar hafta sonları %1 hafta içleri %0.5 vermeye devam edicek. tahmini ayın 16 sında balıkesir bandırma ilçesinde sunum yapılacak.
hafta içleri %0.5 demişsiniz onu düzeltin lütfen

Tolgahanclp

Alıntı yapılan: Tolgahanclp - 08 Ocak 2017, 11:01:46
merhaba sistem 27 aralık 10 ocak tarihleri arasında yıl başı tatiline girdi o yüzden günlük %0.5 veriyor para çekme işlemleride durduruldu ayın 10 da açılacak ve tekrar hafta sonları %0.5 hafta içleri %1 vermeye devam edicek. tahmini ayın 16 sında balıkesir bandırma ilçesinde sunum yapılacak.

Darkbiohazar

27 sinden 10 una kadar vermedikleri paralari verecekler mi pekı ayin 10unda

yasin 83

Alıntı yapılan: Darkbiohazar - 08 Ocak 2017, 15:12:02

Evet vereceklerini söylemişlerdi. 2 gün kaldı zaten. 2 gün sonra ödemelerin gelmesi gerekiyor.

Tolgahanclp

Alıntı yapılan: Darkbiohazar - 08 Ocak 2017, 15:12:02
günlük %0.5 ten yansıyan gelirlerin ödemesini ayın 10nunda alabilicez arkadaşlar ''YATIRIM YAPIN'' kısmından ne kadar paranız birikmiş göre bilirsiniz.Komisyonlarda dahil.

yasin 83

Alıntı yapılan: Tolgahanclp - 08 Ocak 2017, 18:25:42
günlük %0.5 ten yansıyan gelirlerin ödemesini ayın 10nunda alabilicez arkadaşlar ''YATIRIM YAPIN'' kısmından ne kadar paranız birikmiş göre bilirsiniz.Komisyonlarda dahil.

Konuya ek bilgi sunduğunuz için teşekkürler.