Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bboyextrem

ödemeler yapıldı siteyi kötüleyen arkadaşlar nerde :)

osman44

çok şükür en azından bir site daha patlamadı valla çok sevindim yazık insanlar harcamaya kıyamadığı paraları yatırıyorlar sırf bu sistemlerden kazanabilmek için inşallah ödemelerde sıkıntı yaratmadan devam eder

bandanar

Ödeme alanlara hayırlı olsun bekleyenler  rahat nefes almıştır  :)

mustafa8135

ödemeler yapılıyor. 10 dakika önce manuel çekim emri verdim az önce payeer hesabıma yatmış +1

coolin43

son 2 haftada şirkete yatırım miktarı düşmesine ramen binlerce üyenin 2 haftalık kazancını tek kalemde ödeyebilme kapasitesi bulunuyormuş demekki ödeme yapmaları için illaki altan birilerinin girmesine gerek yokmuş yapılan bir iş kazanılan bir para varmış büyük ihtimal

yasin 83

Konu sahibi olarak ödeme talebinde bulundum. Ödemem geldiği vakit bilgilendirme yapacağım. Bunun dışında şirket reklamı yapmaya ve slogan atmaya gerek duymuyorum. Sistem ödüyor diyip yolumuza devam edeceğiz.  (spk)

hege

yasin hocam şu saatten sonra girmek mantıklı mı sizce. uzun süre devam edebilir niteliği gözüküyor mu.

yasin 83

Alıntı yapılan: hege - 11 Ocak 2017, 14:46:23
yasin hocam şu saatten sonra girmek mantıklı mı sizce. uzun süre devam edebilir niteliği gözüküyor mu.

Ödemeleri belirli tarihler arasında yapacak olmaları siteden ani ve düzensiz para çıkışını engelleyeceği için, site belirli bir süre daha ayakta kalacaktır diye düşünüyorum.

volkan132

Bugün aldık ödemeleri şükür. Şimdi 16 sına kadar içerde biriken bakiyeyi 16 sında çekebilecekmiyiz ?