Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: volkan132 - 11 Ocak 2017, 15:09:00
Bugün aldık ödemeleri şükür. Şimdi 16 sına kadar içerde biriken bakiyeyi 16 sında çekebilecekmiyiz ?

Evet büyük ihtimalle öyle olması gerekiyor. Bu ilk ödeme sadece tatil öncesi paramızı ödemek için yapıldı. Bundan sonra ki ödemeler, önceden belirttiğim tarihler arasında yapılacaktır.

-Noel tatili esnasında biriken karlarınızı 11 Ocak günü talep edebileceksiniz.
- Her kullanıcı ayda 2 defa ödeme talebinde bulunabilecektir.. Tarihleri de şunlardır. Ayın 1-3 ve 16-19 arası.
-Ödeme talepleriniz 5 iş günü içerisinde işlenerek hesabınıza gönderilecektir.
-Bunlara ek olarak site SWIFT  ödeme seçeneğini bu yıl içerisinde devreye sokacaktır.

yasin 83

Şu ana kadar siteye hiç bir şekilde taraflı bir gözle bakmadım dostlar. Daima eksilerini eleştirerek artılarını da anlatmaya çalıştım. Site tatilden sonra ki değişimle kendisini toparlamış gözüküyor. Belli ki yollarına bizimle devam edip daha büyük kazançlar elde etmek için piyasa da kalacaklar. Ben bugün siteden hem kendi ödememi hemde bir üyemden gelen komisyon karını talep ettim. Sistem iki ödemeyi de sorunsuz şekilde yaptı. Umarım bundan sonra da her şey böyle devam eder. Buda ödeme kanıtım.

.............

Ritech

(spk) beyler adınıza çok sevindim. şimdi bende üye olucam ama nasıl olucagım konusunda bana yardımcı olurmusunuz? direk iletişime geçebiliceğim özelliklede yasin kardeşim senden ricada bulunucam. direk seninle bağlantı yapabilirmiyim?

1601yy

az çok demeyelim. biz de girelim bakalım.
hayırlı kazançlar..

Darkbiohazar

Bunlar harbiden elektrik uretim isi yapiyorlarsa mallarindan siparis verelim turkiyeye beyler ?

askimderim

payer hesabımı aktifleştiremiyorum  sanırım meil ile oluyormuş nasıl yapıldını örnekle biri belirtebilirmi?

kync48

Konunuzu uzun zamandır takip ediyorum, mail atarak sizin referansımı sizinkiyle değiştirttim fakat daha yatırım yapmadım.

alihanfb

Alıntı yapılan: Darkbiohazar - 12 Ocak 2017, 04:18:26
Bunlar harbiden elektrik uretim isi yapiyorlarsa mallarindan siparis verelim turkiyeye beyler ?
Şirketle bu konu hakkında konuştum yakın zamanda bu dediğiniz mümkün olabilecek.Fakat bu rüzgar türbinleri ve güneş panellerinin fiyatları baya yüksek olur.

bboyextrem

Alıntı yapılan: alihanfb - 12 Ocak 2017, 13:55:57
Şirketle bu konu hakkında konuştum yakın zamanda bu dediğiniz mümkün olabilecek.Fakat bu rüzgar türbinleri ve güneş panellerinin fiyatları baya yüksek olur.
recyclix de var aynı durum kar oranın artıyo berki öle bişey yapabilirler

alihanfb

Alıntı yapılan: bboyextrem - 12 Ocak 2017, 14:08:19
recyclix de var aynı durum kar oranın artıyo berki öle bişey yapabilirler
Recyclixde üst ekipmanları satın alınca kar oranın artıyo fakat üst ekipmanların fiyatları çok yüksek eğerki o ekipmanların fiyatlarını ekleyipte bir hesaplama yapacak olursak kar oranı ciddi manada düşüyor.Bu şirkettede türbin ve panelleri satın alabiliyoruz ancak üretilen enerjiden elde edilen karın bir kısmıda şirkete kalıyormuş yani bütün kar tamamen bize kalmıyor diye biliyorum