Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gelenbevy

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/new/#new

Yeni dönem ödemelerini aldım 122$ ve 35$ lık, Payeer dan da aldığım ödemem var  ,sistem şu an için güzel gitmekte .

ibrahimcakic

Çekme talebimi sabah verdim öğlene geldi tam gaz devam.

recyclix51

Bende 20 $ çektim btc olarak  yalnız 6 saati geçti hala doğrulanmamiş işlem olarak gözüküyor

yasin 83

Alıntı yapılan: recyclix51 - 16 Şubat 2017, 20:48:50
Bende 20 $ çektim btc olarak  yalnız 6 saati geçti hala doğrulanmamiş işlem olarak gözüküyor

Bitcoin cüzdanına bitcoinler ulaştı ve doğrulanmayan işlem olarak mı gözüküyor? Eğer durum böyle ise sorun sitede değil bitcoinin geldiği cüzdan dadır. Cüzdan da işlemler onay görmedikten sonra o uyarıyı görmen normaldir. Bitcoin ağlarında ki işlem yoğunluğu bu gibi sorunlara sebebiyet verebiliyor.

teober

Koinime sabah cektim simdi koinim de para cekim islemleri 3 asama diyor kontrol icin blockcin den takip edin diyor bu nedemek

SM-A9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasin 83

Alıntı yapılan: teober - 16 Şubat 2017, 21:35:54
Koinime sabah cektim simdi koinim de para cekim islemleri 3 asama diyor kontrol icin blockcin den takip edin diyor bu nedemek

Bunun anlamı şu. Koinim hesabına ödemen gelip 3 onay aldığı zaman paranı hesabında göreceksin. Ben şahsım adına yatırım ve çekim işlemlerinde bu tip Türk sistemlerini kullanmıyorum. Birazcık sıkıntı çıkartıyorlar. Alt yapı sağlam işlemiyor.

teober

Alıntı yapılan: yasin 83 - 16 Şubat 2017, 21:59:52
Bunun anlamı şu. Koinim hesabına ödemen gelip 3 onay aldığı zaman paranı hesabında göreceksin. Ben şahsım adına yatırım ve çekim işlemlerinde bu tip Türk sistemlerini kullanmıyorum. Birazcık sıkıntı çıkartıyorlar. Alt yapı sağlam işlemiyor.
Benim ne yapmam gerekiyor simdi bir islem yapmalimiyim. Yoksa bekleyimmi

recyclix51

Alıntı yapılan: teober - 16 Şubat 2017, 22:05:47
Benim ne yapmam gerekiyor simdi bir islem yapmalimiyim. Yoksa bekleyimmi

beklemekten başka yapabileceğiniz birsey yok hocam