Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aanniill14

Alıntı yapılan: yasin 83 - 07 Şubat 2017, 09:05:12
Ödemeler bu ay talepler verildikten sonra otomatik olarak gönderildi. Yani 3-5 gün bekleme durumu olmadı. Ödemeyi doğru şekilde talep ettiğinizden emin olun ve kontrol amaçlı siteye mesaj atın.

Ödemeler bu ay talep verildikten sonra otomatik yapışmadı canlı desteğin dışında siteylede iletişime geçtim mail yoluyla kimse sizin gibi bir bilgi vermedi bana 5 gün içinde yapılacak denildi hala beklemedeyiz ne gelen bir para var ne başka birşey

nesimcik11

Sitede benim de yatirimin var. Edelin face resmi tanıtım sayfasında dünya genel8nde rüzgar panellerinı tanıtıyor.  Şirket tanıtımı yok. Edelin bu işi yaptığı inandırıcı değil.  Bu bir makyaj. Şirketin 2 telefonu cevap vermiyor . Zaten Ukrayna adres gösteren sistemlere guvenilmez. Ofisi network ofisidır. Bu bise kanıtlamak.  Çok ofisi olan siteler battım şirket merkezini g haritalarda inceleyin. Ortada şirket yok. Dünya genelinde rüzgar paneli tanıtılması peki edel ne iş yapıyor.  Başka lazım geçirmiş bir hyip olduğu belli. Hangi işlemciler para yatırılıyor o işlemciler çekiliyor. Bu bize çok şey anlatır. Makyaj reel şirket makyajı ama hareketler hyip. Paramızla borsada oynuyorlar. Sermaye açlığı çektiler son bir ayda. Bu kötüye alamet. Bunu kapatmak ve bozuntuya vermemek ve icerde toplu para tutabilmek için para çekimi tarihlerini değiştirdiler.  Ve daha fazla yatırım çekmek için promosyonu gidiyorlar.  Şirket sos veriyor. Durumu kapatmak için bunlarla süre kazanıyor. Şu sorulara cevap vermeden para var gel atla yurdum insanı mantığının sonu husran:
Almanya'daki merkezine giden şirketin yaptığı işi gözüyle gören gezen var mı
Telefonlar neden cevap vermiyor
İşlemciler arası transfer neden kapalı
Şirketin ki eğer şirkette arkasında kimler var.bu kişilerin sicilleri?
Şirket uygun bir zamanda yeterince beslenemediginde teknik aksaklık vs... bahanelerle para göndermeyi bırakacak bi süre sonra batacak

bboyextrem

bunu zaten defalerca söyledikki bir kez daha bunları yazıp şirketi kötüleyip ne kazandın konunun sahibi zaten defalarca söyledi gerçek iş yapmadıkalrını

aanniill14

Alıntı yapılan: nesimcik11 - 07 Şubat 2017, 12:47:13
Sitede benim de yatirimin var. Edelin face resmi tanıtım sayfasında dünya genel8nde rüzgar panellerinı tanıtıyor.  Şirket tanıtımı yok. Edelin bu işi yaptığı inandırıcı değil.  Bu bir makyaj. Şirketin 2 telefonu cevap vermiyor . Zaten Ukrayna adres gösteren sistemlere guvenilmez. Ofisi network ofisidır. Bu bise kanıtlamak.  Çok ofisi olan siteler battım şirket merkezini g haritalarda inceleyin. Ortada şirket yok. Dünya genelinde rüzgar paneli tanıtılması peki edel ne iş yapıyor.  Başka lazım geçirmiş bir hyip olduğu belli. Hangi işlemciler para yatırılıyor o işlemciler çekiliyor. Bu bize çok şey anlatır. Makyaj reel şirket makyajı ama hareketler hyip. Paramızla borsada oynuyorlar. Sermaye açlığı çektiler son bir ayda. Bu kötüye alamet. Bunu kapatmak ve bozuntuya vermemek ve icerde toplu para tutabilmek için para çekimi tarihlerini değiştirdiler.  Ve daha fazla yatırım çekmek için promosyonu gidiyorlar.  Şirket sos veriyor. Durumu kapatmak için bunlarla süre kazanıyor. Şu sorulara cevap vermeden para var gel atla yurdum insanı mantığının sonu husran:
Şirket uygun bir zamanda yeterince beslenemediginde teknik aksaklık vs... bahanelerle para göndermeyi bırakacak bi süre sonra batacak

Yılbaşından yaklaşık 20 gün önce siteye 6.000tl kadar yatırım yaptım o zamanlar site gayet düzenliydi ve çok kısa sürede yatırımı geri verdiği için riske girdim daha sonra yılbaşında 20 gün 0.5 faiz verdi sonra ödemeleri değiştirdi birsürü değişikliğe gitti yılbaşından önce ayda 1.5-2m dolar yatırım alan şirket yılbaşından sonra 1 ayda 400-500 bin dolar yatırım alabildi daha sonra şirket istatistiklerini kaldırdılar bununla ilgili mail attım nedenini sordum şirket yetkilileri tarafından önemsenmediğini ve geri getirilmeyeceğini söylediler şirketin aktif şekilde rüzgar tribünü ürettiğini söyleyen ve video çekilen rüzgar tribünü max 20.000 dolarlık sadece 1 tane tribün bu kadar yatırım alan ve aktif şekilde çalıştığını belirten bir şirketin en azından yüksek kw gücüne sahip büyük bir tribün göstermesi gerekliydi tamamen göz boyama için yapılan birşey ben bu işleri aktif olarak yapıyorum tek yatırımım bu sitede değil yeni yatırım yapacaklara sesleniyorum UZAK DURUN.

yasin 83

Alıntı yapılan: nesimcik11 - 07 Şubat 2017, 12:47:13

Siteyi ben zaten Resmi firma diye tanıtmadım. Sitede bu kadar eksi yön görüyorsan yatırım yapmaz sakince işine bakarsın kardeşim. Hem yatırım yaptım diyorsun hemde sitenin sistemini eleştiriyorsun. İkisi tezat durumlar. Bir işe giriyorsan konuda ki izahatları okuyup ona göre hareket edeceksin. Hayır birde anlamadığım şey şu. Sen siteden gelen paradan devlete vergi mi veriyorsun da resmiyetten bahsediyorsun. İnternette gelir sağlayan sistemlerin çok büyük bir çoğunluğu devletle alakası olmayan kuruluşlara ait sitelerdir. E bunlara yatırım yaparken de bu sitede şu var bu var bu eksik diye kendi adına tartıp düşüneceksin. Ben 6 aydan beri ödeme alıyorum siteden. Çeker ekran görüntüsü de eklerim buraya. Kimseye de burası resmi bir kuruma ait sitedir filanda demedim. Bu kadar resmiyete bakarak hareket ediyorsan devlet memuru olur maaşını alırsın kardeşim. Ha ben bu sistemlere girerim riskimi alırım paramı kazanırım diyorsan o zaman paranın geldiği sisteme laf etmeyeceksin. Çünkü sen yasal olmayan bir sisteme bilerek yatırım yapan ve bu işin risklerini göze alarak bu işe giren birisin. E durum böyleyse uzatacak bir şey yok. Allah yapısı ölüp çürüyüp gidiyor da kul yapısında mı kusur olmayacak? Buda açıldığı gibi gün gelecek kapanacak ve ortadan kaybolacak. Bu sektörde bu işleri yapıp bu sistem kapanmaz diyen insan zaten bulamazsın. Her neyse dediğim gibi. Sistemi eleştiriyorsan ve beğenmiyorsan yatırım yapamayacaksın. Yatırım yapıyorsan da sitede ki koşulları kabul ederek bu işe girdiğin için uzun izahatlara girmeyeceksin kardeşim. Durum bu kadar net ve ortadadır.

yasin 83

Alıntı yapılan: aanniill14 - 07 Şubat 2017, 12:55:59
Yılbaşından yaklaşık 20 gün önce siteye 6.000tl kadar yatırım yaptım o zamanlar site gayet düzenliydi ve çok kısa sürede yatırımı geri verdiği için riske girdim daha sonra yılbaşında 20 gün 0.5 faiz verdi sonra ödemeleri değiştirdi birsürü değişikliğe gitti yılbaşından önce ayda 1.5-2m dolar yatırım alan şirket yılbaşından sonra 1 ayda 400-500 bin dolar yatırım alabildi daha sonra şirket istatistiklerini kaldırdılar bununla ilgili mail attım nedenini sordum şirket yetkilileri tarafından önemsenmediğini ve geri getirilmeyeceğini söylediler şirketin aktif şekilde rüzgar tribünü ürettiğini söyleyen ve video çekilen rüzgar tribünü max 20.000 dolarlık sadece 1 tane tribün bu kadar yatırım alan ve aktif şekilde çalıştığını belirten bir şirketin en azından yüksek kw gücüne sahip büyük bir tribün göstermesi gerekliydi tamamen göz boyama için yapılan birşey ben bu işleri aktif olarak yapıyorum tek yatırımım bu sitede değil yeni yatırım yapacaklara sesleniyorum UZAK DURUN.

Hiç birimiz sistemin avukatlığını yapmıyoruz zaten. Aynı şeyleri tekrar etmekten ne anlıyorsunuz anlamış değilim. Ben sitenin açılısından bu yana sitenin artısını eksisini eleştiren biriyim. Bunu da konu sahibi olarak yapıyorum. Ama site ödeme yapıyorsa ve bu sürece devam ediyorsa bu site bu bölüm de kalacak ve yatırım almaya veya okunmaya devam edecektir. Bu işin nasıl olduğunu başında beri biliyorsanız işin sonunda gelip başta bildiğiniz şeyleri tekrar etmenin hiç bir alemi yok. Herkes özgürce düşünür tartar tercihini yapar. Her sayfada sistemi savunup para yatırın diyen de yok zaten.

yasin 83

Arkadaşlar  konu sahibi olarak uzun zamandan beri bu forumda emek harcayan ve para kazandıran biriyim. Hiç kimsenin hakkına girmedim hiç kimseyi de ikna ederek bir sisteme sokmadım. Ben sadece açtığım konuyu tanıtır, ödeme kanıtı ekler ve gerekli yardımı soru soranlara yaparım. Bunun ötesinde açtığım hiç bir konuda ki sitenin sahibi veya ortağı değilim. Bir sisteme yatırım yapacaksanız konu girişinde ki açıklamaları okuyarak, ödeme kanıtlarını takip ederek işlemlerinizi gerçekleştirin. Bundan gerisi boştur ve teferruattır. Siteyi eleştirmek isteyen arkadaşlarda gidip bu eleştirilerini yazılı bir şekilde siteye bildirsinler. Sistem dolaylı değil doğrudan eleştirilir. Ben şahsen siteyle bir sorunum olduğu vakit şu konuda eksiksiniz diyerek mail atıyorum. Esas olan ve bizlere fayda sağlayan da budur zaten. Ayrıca tekrar söylüyorum kazandığı parandan devlete vergi vermeyen şahıslar kullandıkları sistemden resmiyet bekleyemezler. İyi forumlar.

CesmeLee

Çok merak ederek soruyorum arkadaşım. Bu kadar siteyi kötülemiş sin ama gidip 6000 bin tl yatırım yapmışsın ve tek yatırımın da bu olmadığını söylüyorsun benimde yatırımlarım var ama şirketlerin hiç biri babamın dükkanı değil kesinlikle batacak bu bir gerçek ve bunu da konuyu açan adam zaten söylemiş ve 40 sayfa yazı olmuş sen gelmişsin site şöyle böyle.. Ne kadar garip insanlarız girmeyin kardeşim inanmadığınız işe girmeyin kimse de sizin kafanıza silah dayamıyor bu sisteme girin diye.

ibrahimcakic

Bende ayın 3ünde çekme talebimi verdim bekliyorum canlı yardımda da sordum 5iş günü içinde dedi umutsuz değilim yatacaktir sonuçta 5iş günü içinde diye siteden haber yaptılar aksi bir durum olursa nurdan paylaşırım

yasin 83

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 07 Şubat 2017, 19:38:24
Bende ayın 3ünde çekme talebimi verdim bekliyorum canlı yardımda da sordum 5iş günü içinde dedi umutsuz değilim yatacaktir sonuçta 5iş günü içinde diye siteden haber yaptılar aksi bir durum olursa nurdan paylaşırım

Ayın birinde talep ettiğim ödemem otomatik olarak geldi benim. Sizde bir sorun olmasın? Ben bitcoinle talep ettim. 3-4 saniye sonra ödemem elime ulaştı. Ödeme çektiğiniz kutucuğa yanlış oran girmediniz umarım. Hesabınıza girerek sol menüden operasyonlara tıklayın ve en üstte ki miktara bakın. Bu miktar ve işlem tarihi son talep ettiğiniz ödemeye aittir. Orada son yaptığınız işlem duruyor mu bir kontrol edin.