Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemguetta

Alıntı yapılan: orleks - 14 Mart 2017, 16:04:13
1-3 mart arası çekim talimatı verip ödemelerini alanlar arkadaşlar bilgi verip ödeme kanıtlarını sunabilirler mi?
xxxxxxxxxxx

1-3 mart ödeme kanıtım

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tunna

Tek kendi hesabim var.
Farkli ip adresleriyle iki ayri hesabim da yok.
4aydır sadece bitcoinle yatirim yaptim bitcoinle cekim yaptim.
Sozlesmem kimlik bilgileri ikametgahima kadar herseyim tamam.
Bu hesap "doğrulanmış" ibaresi paylasiminiz beni heyecanlandırdı. Bende henuz hicbir ibare yok. 11gündür odememde yapilmadi bekliyorum insallah hesabim dogrulanip odemem yapilacak beklemekten baska caremde kalmadi. Napalim artik
:(

parisli48

Hesabım onaylı ve ödeme alamıyorum umudum kalmadı  :'( sanırsam  (scm)

Tunna

Alıntı yapılan: parisli48 - 14 Mart 2017, 18:38:17
Hesabım onaylı ve ödeme alamıyorum umudum kalmadı  :'( sanırsam  (scm)

sizde sağ üst köşede doğrulanmış yaziyormu ?

rıza09

Milleti umutlandirmayin arkadaşlar. Eğer dediginiz gibi olsaydı site bu konu hakkında bilgi verirdi. Siteye yazıp olum lu bir bilgi alan var mı... (scm)

Tunna

Geçmiş yorumlari okursanız nekadar ağır elestiri yaptigimi görürsünüz. Sukurler olsun az önce parami ödediler cok mutluyum ilk defa bukadar beklettiler bukadar zor oldu odeme almak ama yinede ödemeyi yaptılar. Ekstra yaptigim bisey yok sürekli bekleyin paraniz yatacak dediler dediler en sonunda yattı. Darisi basiniza. ÖDEME YAPILIYOR

alihanfb

Alıntı yapılan: Tunna - 15 Mart 2017, 00:46:57
Geçmiş yorumlari okursanız nekadar ağır elestiri yaptigimi görürsünüz. Sukurler olsun az önce parami ödediler cok mutluyum ilk defa bukadar beklettiler bukadar zor oldu odeme almak ama yinede ödemeyi yaptılar. Ekstra yaptigim bisey yok sürekli bekleyin paraniz yatacak dediler dediler en sonunda yattı. Darisi basiniza. ÖDEME YAPILIYOR
Ödemeniz hayırlı olsun.Bundan sonra scam demeden önce biraz daha dikkat edersiniz umarım

aanniill14

bende hala ödeme bekliyorum ama dün akşamden beri 4-5 arkadaşın parası daha yatmış sanırım ödemelere başladılar

coolin43

ödeme sıkıntısı olan arkadaşlar içinde payeer in btc adresini ve koinimin btc adresini kullananlar varsa bunları blochain adresi ile değiştirmelerini tavsiye ederim para çekimlerindeki sıkıntıların %90 kendimizden kaynaklı aslında site tıkır tıkır ödemelerini yapıyor 4 aydır sitedeyim şükür bir defa dahi ödemem aksamadı

aanniill14

param gelmiş şimdi site kendine geldi herkesin ödemesini yapmaya başladı