Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Eğer yanlış okumadıysam, siteye şu ana kadar yapılan toplam yatırım, 6 Milyon doları bulmuş durumda.  :y

muratica

Yasin bende senin referansinla uye oldum benim bitcoinsim hic yok nasil oluyor kredi kartiyla mi bitcoins aliyoruz komisyon krsiliyor mu?

yasin 83

Alıntı yapılan: muratica - 23 Ekim 2016, 22:46:59
Yasin bende senin referansinla uye oldum benim bitcoinsim hic yok nasil oluyor kredi kartiyla mi bitcoins aliyoruz komisyon krsiliyor mu?

Forumda para dönüşümleri kısmından alabilirsin. Veya koinim adlı siteden hesap açarak satın alabilirsin kardeşim.

yasin 83

Site haftanın 7 günü kar veriyor ve ödeme yapıyor. Ödememi az önce talep ettim ve 5 dkk içerisinde hesabıma geçti.  ($$)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/msg424268/#msg424268

Darkcaine

Merhaba sence ne kadarlık bir yatırım yapayım ?

yasin 83

Alıntı yapılan: Darkcaine - 26 Ekim 2016, 01:33:40
Merhaba sence ne kadarlık bir yatırım yapayım ?

Minimum yatırım oranı 50 dolar kardeşim. Bundan gerisi senin bütçene göre değişir. Her insanın yatırım yapabileceği oran kendi bütçesine göre değişeceği için sana kesin bir oran söylemem ahlaki olmaz. Dediğim gibi minimum yatırım oranından aşağı olmamak kaydıyla istediğin miktarda yatırım yapabilirsin. Bu oranı belirlemekte özgürsün. (hp)

pathfinder

2 gün önce $100 yatırımım oldu. Bugün $2 karşılığı bitcoin olarak çektim. 15 dk içinde hesabıma geçti.

Hesabımda şöyle bir sıkıntı vardı. Para çekmek istediğimde cüzdan numarasında mail adresim yazıyordu ve bunu değiştiremiyordum. Destek kısmına yazdığımda benden cüzdan numaramı vermemi, kendilerinin değiştireceklerini söylediler ve 5 dk içinde işlemi gerçekleştirdiler. İki günlük izlenimlerim gayet olumlu site ile ilgili. Hayırlı kazançlar.

yasin 83

Alıntı yapılan: pathfinder - 26 Ekim 2016, 14:02:09
2 gün önce $100 yatırımım oldu. Bugün $2 karşılığı bitcoin olarak çektim. 15 dk içinde hesabıma geçti.

Hesabımda şöyle bir sıkıntı vardı. Para çekmek istediğimde cüzdan numarasında mail adresim yazıyordu ve bunu değiştiremiyordum. Destek kısmına yazdığımda benden cüzdan numaramı vermemi, kendilerinin değiştireceklerini söylediler ve 5 dk içinde işlemi gerçekleştirdiler. İki günlük izlenimlerim gayet olumlu site ile ilgili. Hayırlı kazançlar.

Hayırlı olsun kardeşim. Bende aynı şekilde yanlışlıkla bitcoin kısmına mail adresimi girip site yöneticilerini uğraştırmıştım. Canlı desteğe başvurarak hemen düzelttirdim. O yüzden ödeme alacağınız adresleri doğru girmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Ödemen hayırlı olsun bu arada. İyi kullanımlar dilerim.

coolin43

site istikrarlı bir şekilde devam ederse ileriki günlerde sağlam üye toplayacak türkiyedende