Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

investor42

Alıntı yapılan: cemguetta - 16 Mart 2017, 13:56:59
xxxxxxxxxxxxx

16-18 mart ödeme kanıtım ektedir.

konuyu SCAM bölümünden kaldırın.

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de alamadım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

strenergy

Site Önerilmeyen Siteler alına taşınmıştır  :y

Arkadaşlar sitenin önerilmeyen alanına çekilmesinin nedeni mevcut karışıklığı çözmek. Forum yönetimi sisteme dahil olmadığından durumu sizin kadar net göremiyor. Konu hakkında türlü türlü raporlar geliyor bir rapor scam derken diğer rapor ödeme yapıyor bu da kanıtı diyor. Şu site hakkında durum nedir ona göre bir karar verelim bizde aynı raporları defalarca okumaktan kurtulalım.

Site kurallarına göre hareket ettiği halde farklı IP, farklı mail vs. halen ödeme alamayanlar var ise karşı taraf ile iletişim kurdu mu ? Ödeme alanlar ise neye istinaden ödeme alıyor ya da ödeme alamayanlara göre farklı olarak ne yapıyor.

Eğer benzer durumlara bakarsanız global forumlarda seçerek ödeme yapan siteler Suspicious olarak geçer ve doğrudan scam alanına alınır. Eğer tüm kurallara uyduğu halde ödeme alamayan kişiler var bu sitenin scam olduğu anlamına gelir ve bu forumda da son kez scam alanına çekilir.

Önce fikir alışverişini yapalım eğer seçmece ödeme yapıyorsa scam e alınsın ve lütfen daha fazla bu konu hakkında rapor açılmasın  (a)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Tunna

Ayin 3unde ki odeme talebim ayin 14unde ödendi.
Bugun ayin 16si sabah yeni odeme talebinde bulundum beklemedeyim.
Bugun odeme alan arkadaslar varsa bilgi paylasimi yapalim.
İyi forumlar

investor42

Alıntı yapılan: Tunna - 16 Mart 2017, 15:31:33
Ayin 3unde ki odeme talebim ayin 14unde ödendi.
Bugun ayin 16si sabah yeni odeme talebinde bulundum beklemedeyim.
Bugun odeme alan arkadaslar varsa bilgi paylasimi yapalim.
İyi forumlar

Support a attığım para gecikmesi hakkındaki mailin cevabı:

do you know that payments are processed within 5 business days?

(ödemelerin 5 iş gününde gerçekleştiğini biliyor musun) 

DarkBioHzarD

Bence bu forumu kapatin kimse dolandiricilarin reklamini yapamasin

investor42

Alıntı yapılan: DarkBioHzarD - 16 Mart 2017, 16:24:49
Bence bu forumu kapatin kimse dolandiricilarin reklamini yapamasin
Ben de umudu kestim. Gitti 200

alihanfb

Alıntı yapılan: investor42 - 16 Mart 2017, 14:15:02
Ben de alamadım

Arkadaşım sen daha bugün isteği göndermedinmi ?

Commander

Siteden odemelerini alanlara bisey diyemicem ama benim 2 tane odemem hala duruyor. İkinciyi gectim hadi bu gece 16.03.2017 saat 02.30 da istedim daha taze. Arkadas 03.03.2017 deki odemem hala gelmedi. Ne supportta maile cevap yazan var. Ne de canli sohbette ciddi anlamda kaale alan var. Koymuslar canli sohbete bi turk bizimle resmen dalga geciyor. Bu saaten sonra bu site direkt scamdir scam ne onerilmeyeni ya.

alihanfb

Alıntı yapılan: strenergy - 16 Mart 2017, 14:43:08
Site Önerilmeyen Siteler alına taşınmıştır  :y

Arkadaşlar sitenin önerilmeyen alanına çekilmesinin nedeni mevcut karışıklığı çözmek. Forum yönetimi sisteme dahil olmadığından durumu sizin kadar net göremiyor. Konu hakkında türlü türlü raporlar geliyor bir rapor scam derken diğer rapor ödeme yapıyor bu da kanıtı diyor. Şu site hakkında durum nedir ona göre bir karar verelim bizde aynı raporları defalarca okumaktan kurtulalım.

Site kurallarına göre hareket ettiği halde farklı IP, farklı mail vs. halen ödeme alamayanlar var ise karşı taraf ile iletişim kurdu mu ? Ödeme alanlar ise neye istinaden ödeme alıyor ya da ödeme alamayanlara göre farklı olarak ne yapıyor.

Eğer benzer durumlara bakarsanız global forumlarda seçerek ödeme yapan siteler Suspicious olarak geçer ve doğrudan scam alanına alınır. Eğer tüm kurallara uyduğu halde ödeme alamayan kişiler var bu sitenin scam olduğu anlamına gelir ve bu forumda da son kez scam alanına çekilir.

Önce fikir alışverişini yapalım eğer seçmece ödeme yapıyorsa scam e alınsın ve lütfen daha fazla bu konu hakkında rapor açılmasın  (a)

Benim tahminim site ödeme yaparken hesapları kontrol etmeye başladıklarını düşünüyorum bu sebeple bazı arkadaşların ödemesi geç geldi.Seçmece ödeme yapsa düşük miktarları öder yüksek miktarları ödemezdi fakat öyle bir durum yok.
Konuyu takip edenler bilir yılbaşı zamanı site ödemelerini yılbaşı sonrası yapacağını duyurmuştu fakat yılbaşı bitmeden scama alınmıştı.O zamanda en azından verdikleri zaman dolana kadar beklememiz gerektiğini söyledim fakat kimse dinlemedi.
Bence anket yapalım scama taşınsın ya da taşınmasın diye çoğunluk ne derse o olsun

Commander

Ya kardesim senin dedigin gibi ise o zaman bir bilgilendirme maili atsinlat. Ya da benim attigim mailime cevap yazsinlar. Boyle yatirim sitesimi olur. Lanet olsun ya. Kazakistan da yok bandirma konferans varmis da bilmem ne diye mail atiyorlar. Ama odemem ne durumda neden odenmedi diyorum tik ses yok