Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elnino

Cevap geldi.

Dear User
Wait for withdrawal.

Dedi sayın destek.

investor42

Alıntı yapılan: Elnino - 18 Mart 2017, 15:42:38
Cevap geldi.

Dear User
Wait for withdrawal.

Dedi sayın destek.
Tenezzül etmişler

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elnino

Arkadaşlar benim 2 marttaki cekim talebim yatmış 186 dolar. Almayan arkadaşlar icin bi kontrol edin demek icin yazdım. Ben de umudu kesmiştim. Demin yatmış. 18 gün sonra yattı. Şimdi 16 Mart'ta kını bekliyorum

Tunna

Sabretmekten baska çaremiz yok. Bnmki 11gun sonra yattı. Arkadasimin odemesi 15gun sonra geldi. Normalde siteler odemeyi kestimi muhattap bulamayiz ustune soguk su iceriz ama edelde muhattap var ve beklememiz soyleniyor ben şu saatten sonra gecikmelide gelse sabretmekten tarafim cunku yapacak bisey yok malesef.

tuhaf

Ben aralıkdan beri sisteme üyeyim yatırım yapmadım. 30 kişilik edel whatsap grubundayım herkes parasını 1 2 gün hatta bazen anlık şekilde takır takır alıyor. 3 ay oldu daha tek bi tane paramı alamadım diyen görmedim, burayı hayretle okuyorum

bboyextrem

benimde hep zamanında yatıyor bu forumdakılerde bi şansızlık var heralde

investor42

Zamanında yatanlara saygımız var, ama burada bir kişinin parasının yatmaması orada bir problem olduğunun göstergesi. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar demişler biraz empati.

aanniill14

17 sindeki çekimimi hala bekliyorum destek kısmına sordum gecikme olacakmı diye olmıyacak dedi bakalım bekliyoruz :D

investor42

Ayın 16 sında gece 00:05 verdiğim talimat hala beklemede

Tunna

Ayin 16sinda verdigim 180$ odeme talebim an itibariyle ödendi.
Bilginize arkadaslar.