Youtube kazancım

Başlatan vedat61, 15 Ağustos 2016, 13:50:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vedat61

Forumda youtube konuları pek aktif değil. Benim dün akşamdan şuana kadar kazancım 600 tl kadar. Kanalım hakkında yorum yapsanız sevinirim :)

hmsr

Hocam bol kazançlar. Özgün mu çalışiyorsunuz?

vedat61

Alıntı yapılan: hmsr - 17 Ağustos 2016, 00:39:28
Hocam bol kazançlar. Özgün mu çalışiyorsunuz?
sağolun hocam, kanalın yarısı spam :)

Coulers79

600'ü nereden anlıyoruz, çekimi nereden yapıyorsun adsenseye mi yoksa partnere mi bağlı kanalın?

vedat61

Akşam saatlerine kadar 5 bin tıklama oldu tıklama başı maaliyet 0,13 tir yaklaşık 600 tl yapar. Bide bc.vc link kısaltması var, şuanki kazanç çok güzel elhamdülillah :) temiz bilgisayarda adsense açtım pin istedim iki ay içinde toplam kazancı alıcam  (hp)

Futurenet

Youtubede nasıl oluyo ki kazanç

znrcn

Hocam youtube ile pek ilgim yok ama bir arkadaşımın 100 bin aboneli kanalı var. 8 milyon izlenmiş videoları var. Kanalı onaylı. O bile bir günde böyle bir kazanç sağlayamıyor. Aylık 3 bin falan alıyor. Sizin formülünüz nedir?

vedat61

merhaba hocam gerçekten bir buçuk yılım youtubede geçti bi iki aydır meyvelerini vermeye başladı
Kanal kapanmalar, adsenseler, o kadar yüklediğim videolar emekler hepsi bir deneyimdi şimdi doğru yolu buldum.
Ne varsa yabancıda var ;)

Celalcenk89

Herkese iyi günler arkadaşlar ben burayı daha yeni keşfettim yani yeni üyeyim Vedat Bey yazınız dikkatimi çekti müsait olduğunuz bir zaman konusabilirmiyiz acaba ?

vedat61

Foruma hoşgeldiniz :D
elimden geldiğinde yardımcı olurum ;)