Protectbux (SCAM)

Başlatan ata07, 20 Nisan 2012, 13:11:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

(scm)
(scm)

Selam arkadaşlar siteye 2.5$ yatırım yaptım Sürekli ödeme alabilyioum hemde Instant herkese öneririm en yükek upgrade 5$ zaten ap lr hepsi Instant :)

Üyeliğim bitince en büyük üyeliği alıcağım  :g

FilmsizKalma

Ata öncelikle ödemen hayırlı olsun ($)
Ben şu yazına takıldım sürekli ödeme alabiliyorum hemde instant ya abi madem sürekli ödeme aldın ki ben bunu 1 2 3 4 5 ... kez aldığına yoruyorum nerde bu ödemeler. Daha 1. ödemen %99 ihtimalle. Neden bu şekilde cümleler kuruluyor onu anlamıyorum.
Sonuçta senin bu yazını okuyan adam belki hiç araştırmadan pat diye girecek..İnsanlara doğru olan şeyleri doğru düzgün yansıtmak amaç olmalı ;)

ata07

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Nisan 2012, 13:48:57
Ben şu yazına takıldım sürekli ödeme alabiliyorum hemde instant ya abi madem sürekli ödeme aldın ki ben bunu 1 2 3 4 5 ... kez aldığına yoruyorum nerde bu ödemeler. Daha 1. ödemen %99 ihtimalle. Neden bu şekilde cümleler kuruluyor onu anlamıyorum.
Sonuçta senin bu yazını okuyan adam belki hiç araştırmadan pat diye girecek..İnsanlara doğru olan şeyleri doğru düzgün yansıtmak amaç olmalı ;)

Daha yeni yatırım yaptım ınstant olduğu için sürekli alabiliyorum dedim :g yeni yatırım almaya başladım işte Dün üyelik yükselttim  (d)

bekeli

nouma26

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 20 Nisan 2012, 13:53:18
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Nisan 2012, 13:48:57

Daha yeni yatırım yaptım ınstant olduğu için sürekli alabiliyorum dedim :g yeni yatırım almaya başladım işte Dün üyelik yükselttim  (d)

Cevapta ayri enteresan :)
İnstant oldugu için surekli alabiliyorum dedim.  :g :g
Koptum  :g :g :g

bilalyuzugullu

ata07

@FilmsizKalma @Bekeli @nouma26 @enderege Ve  @Bilal abi

Herkese çok teşekkür ederim :)