IFBux (SCAM)

Başlatan Mesen, 12 Mayıs 2011, 10:51:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

(scm)

SCAM!!!

Site Adı: IFBux
Tık Değerleri: 0.005$(İlk dört reklam)/0.001$(Ek reklamlar)
Reklam Sayısı: 4+
Ödeme Limiti: 4$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: PP&AP - Anında ödeme yapıyordu şimdi 3 gün sürebiliyor
Premium Özellikleri: Premium(180gün-60$, 360gün-90$) - Ultimate(90gün-105$, 180gün-210$, 360gün-350$)
PTC-Investigation Rütbesi: Ongoing
Script: GeN4 (PTCBay)

Valla site yeni sorun çıkarmadı tıklıyorum hayırlısı artık  :)

ElisaMcCline

Daha önce scam olan ifbux la alakası var mı acaba. 2 defa el değiştirmişti, ikisi de scam olmuştu.
Ama 2-3 ödeme alabilmiştim standart olarak, 10-15 direk refim vardı.
Geçmişine bir bakarsanız, benim gibi o halini bilenleri bilgilendirirseniz, bulabildiklerinize göre belki daha çok katılımcı bulabilir ya da tam tersi siz de bırakabilirsiniz. :)

ifbux dendiğinde benim kafamda sadece soru işareti oluşuyor çünki. :)

Mesen

Siteyi o kadar eskiden takip etmiyorum. Site galiba bir değişim geçirdi yenilendi çünkü PTC-Investigation'da kötü bir başlangıçtan söz ediyor ve tekrar takip sürecine girmiş. ama yorumlara bakıyorum da ciddi bir düzelişten sözediyorlar.

"We are moving the site from the "Not Recommended List" to the Ongoing Investigations List. Site has started to pay, yes again. So for now the site will remain on the Ongoing Investigations List since it has had a rough past 6 months. So far for almost 2 months it has been paying nonstop. Will see if it will continue or just stop paying again. See "cons" section for more info."

ElisaMcCline

İki defa el değiştirdikten sonra aldığım ödemelerden dolayı hesabım silinmişti.
Zamana bir bakayım o zaman, eğer aynı admin ise, ödemeleri yapabilmek için kazananların hesabını silerek devam ediyorsa bu da güzel haber olur.

Daha sonra tekrar el değiştirdiyse, sitenin yeni görünümünü ben de beğendim.. bakılabilir.

Bilgi için teşekkürer :)

yingyang16