Clix2Play (SCAM)

Başlatan universitely76, 24 Nisan 2012, 21:32:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

6 Mayıs Pazar günü site resmi olarak açılmıştır  (p)
Admin, başta koderlerden I-Vinci ve Wars Peeters olmak üzere sitenin bu düzeye çıkmasında önemli işler yerine getiren herkese teşekkür ettikten sonra ilerleyen günler hakkında bilgi vermiş  :y

-Teşvik amaçlı promosyonların olacağını,
-Önümüzdeki günlerde üyelerin kazanç elde edecekleri yeni yöntemlerin ekleneceğini,
-Cointoss yerine surf ile ödüller kazanacağımız bir uygulamanın geleceğini-sanırsam Grid benzeri bir yapı-,
-Jackpot tarzı çekilişlerin olacağını,
-C2P adını verdiği bir point uygulamasının olacağını (şu an hesaplarımızda görülüyor), bu puanların ödül, para ve diğer başka şeyler kazanmak için oyunlarda kullanılacağını,
-Sosyal medyada gelecek hafta yapılacak olan büyük bir yarışmanın olacağını,
-Reklam ve referans fiyatlarında da promosyonların olacağını ve
-Gelecek hafta büyük bir süprizle karşılaşacağımızı söylemiş  8)

En son da; daha çok başınızı ağrıtmak istemiyorum.. bizler sizin icin çok çalışıyoruz diye bir damardan girme operasyonunu da eksik etmemiş  :g

Bu açılış konuşmasının dışında sitede şu an düşük ücretlerde olsa da sign up reklamları yayınlanmıştır.
Tüm üyeliklerde %30 pioneer indirimi yapılmıştır (p)
Ptc-investigations'da sitenin ilk incelemesi tamamlanarak Ongoing List'e alınmıştır ;)

Site umduğum gibi gelişmeye devam ediyor. Ben de reflerden elde edilen kazancı test edebilmek adına ilerleyen günlerde yapılacak olan promosyonlar doğrultusunda ref alabilirim. Şu an için fix reklam sayısı hala istediğim seviyede değil. Bu miktarda arttırılınca istediğim seviyeye daha çok yaklaşmış olacak Clix2Play  8)

Herkese bol kazançlar :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Reklamlar konusunda beklediğim gelişmelerden birisi yerine getirildi; olması gerektiği gibi 5 saniyelik micro reklamları limitsiz şekilde izleyebilirsiniz artık  (p)
Reklam geliri ve recycle değerinde de küçük bir değişikliğe gitmişler  :y

Duyurulan Sosyal ağ yarışması da başlamış bulunmaktadır (p) ödüller;
1) Gold Upgrade + $10 ad balance
2) Gold Upgrade
3) Silver Upgrade + $10 ad balance
4) Silver Upgrade
5) Verified Upgrade + $10 ad balance
(üyelikler 1 aylıktır)

Yapılmasını istedikleri tek şey Clix2Play Facebook fansayfasını[/url] begenip, kendi profilinizde paylaşmak ve sitedeki.username'nizi yarışma sayfasında[/url] belirtmek  ;)

Neye göre paylaşım yapanları sıralayacaklar bilmiyorum -veya o kısmı gözden kaçırdım- ama yarışma 1 hafta surecek, haftaya salı TR saatiyle 15:00'de sona erecek.

Herkese bol şans, bol kazanç :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Hesabıma giriş yapamıyorum. Sizde sorun var mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mayıs 2012, 19:20:25
Hesabıma giriş yapamıyorum. Sizde sorun var mı?
1 saat önce bitirdim tıkları sorun yoktu..
Şimdi denedim bende giriş yapamıyorum..

bilalyuzugullu

ikose

Adminden mesaj geldi..
Arıza ile ilgili

"""Hello all,
We are making some maintenance in the server and will be back in some hour or less, hope you understand.
thank you,
Clix2Play Admin""""

universitely76

Yaklaşık 1 saat önce girdim ama şimdi giriş olmuyor, bakımları bir saat dolaylarında bitecekmiş :y
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Site gelmiş bulunmaktadır ;)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Bende yine erişim yok. Sizlerde durum nasıl?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Bende de yok.Sorun genel sanırım  ???