Clix2Play (SCAM)

Başlatan universitely76, 24 Nisan 2012, 21:32:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

(scm)

SCAM

Site Adı: Clix2Play
Tık Değerleri: 0,007/0,01
Reklam Sayısı: 5
Ödeme Limiti:  2$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: PayPal/AlertPay-- Anında
Premium Özellikleri:

Gold, Silver ve Verified olmak üzere 3 farklı üyelik tipi mevcut. Bu üyelikler 1 yıllık ve 6 aylık(verified yok) olarak satışa konulmuştur. Detaylar aşağıdaki ekran görüntüsünde...  ;)
*6 Aylık sürelerde sadece fiyat farkı vardır: 6 aylık Gold 55$, Silver 35$

-Ödeme limiti 2$ ile başlayarak 5$/ 7$/ 10$ olarak devam ediyor. Alınan bir ödemeden sonra bir sonraki ödemeyi isteyebilmek için 100 reklam izleme şartı da vardır.
-Siteye şu an için PayPal ve ALertPay eklenmiştir. Tanıtımlarda yakında OKPay'ın da ekleneceği bilgisi veriliyor  :y
-Sitede İngilizce, Fransızca, Portekizce ve İspanyolca dilleri mevcuttur.
-Sitede şu an için reklamı bulunmayan Sign Up bölümü vardır.
-Yükseltilmiş üyelikler için bulunuyor.
-Clixsense'den bildiğimiz oyun türevleri mevcut, site üzerinden bu oyunları oynayabilirsiniz.[/url]
-Sosyal Medya'da şubeleri açılmıştır.
-Sitede 3000 üyeye kadar Pioneer veriliyor, diğer sitelerden farklı olarak Pioneer indirimi %30 oranında olacakmış (ayrıca tek sefere mahsus değil, ömürboyu bu indirim geçerliymiş)  :)

-Site 20 Nisan'da açılmış, 23 Nisan'a kadar pre-launchta kalan sitede, yöneticiler site kodlarıyla uğraşıyorlar. "Problems and Doubts" sayfasında açılmış olan başlıkların çoğu çözülmüş olmakla birlikte geri kalanlarla ilgileniliyor.

*Sitenin yöneticileri ve kayıtlı üyeleri ne kadar referans kabul edilir  bilmiyorum ama, Gen4+ scriptin tasarımcılarından diye bildiğim I-Vinci sitede Coder, Designer ve Moderatör olarak görev yapıyor.
Yine çapı büyük sitelerde rastladığım tiplerden bir kaçını gördüm site forumunda  (a)

Site şu an gelişme/büyüme/yayılma çağında, bildirilen sorunların da çözümüyle ileride daha büyük bir çevreye sahip olabilir.

SON olarak, sitenin izlenmiş reklamlarındaki çerezler 24 saat kayıtlı kalıyormuş. Bu yüzden üye olurken Referrer kısmında üye olacağınız kişinin username nin olmasına dikkat ediniz.

Herkese bol kazançlı bir site olmasını dilerim  O:-)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Ref linkinle üye oldum. Şuan destek için tıklayabilirim. Yatırım için düşünürüz.

Edit:
Tık değerleri:
0.001$, 0.005$ ve 0.007$

Ayrıca reklamları izlemek zorunlu. Clixsensedeki gibi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 24 Nisan 2012, 21:41:58
Ref linkinle üye oldum. Şuan destek için tıklayabilirim. Yatırım için düşünürüz.

Edit:
Tık değerleri:
0.001$, 0.005$ ve 0.007$

Ayrıca reklamları izlemek zorunlu. Clixsensedeki gibi.

Teşekkürler Enderege :)

O değerler free üyelikteki micro-mini ve fix reklam değerleri, ben standart ve upgrade üyelikteki fix reklam değerlerini verdim :y

Siteleri bıraktığım bir dönemde çıktı burası karşıma. Tos ve F.A.Q.s okudum ve Android'ten girilmez diye bir ibare bulamadığımdan denemek istedim. Kendisini gösterdikçe bende yatırım düşünebilirim  8)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Refin olarak kayıt oldum.Destek için tıklıyorum  ;)

ata07

İncrasebux gibi upgrade tablosu :g Yarin uye olurum :)

ElisaMcCline

Inc le bir alakası var mı yok mu bir bakın da, biz de düşünelim :)

universitely76

Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Nisan 2012, 23:05:02
Nouma, ref olarak gözükmüyorsun  :S

Alıntı yapılan: universitely76 - 24 Nisan 2012, 21:32:45
SON olarak, sitenin izlenmiş reklamlarındaki çerezler 24 saat kayıtlı kalıyormuş. Bu yüzden üye olurken Referrer kısmında üye olacağınız kişinin username nin olmasına dikkat ediniz.
Daha önce izlemiş olduğunuz reklamlardan dolayı tarayıcııda çerezler yüklü kalıyor, çerezlerinizi silin daha sonra da kayıt sayfasındaki referrer kısmında üye olmak istediğiniz kişinin olduğuna dikkat edin  :y
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 25 Nisan 2012, 00:10:30
Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Nisan 2012, 23:05:02
Nouma, ref olarak gözükmüyorsun  :S

Alıntı yapılan: universitely76 - 24 Nisan 2012, 21:32:45
Daha önce izlemiş olduğunuz reklamlardan dolayı tarayıcııda çerezler yüklü kalıyor, çerezlerinizi silin daha sonra da kayıt sayfasındaki referrer kısmında üye olmak istediğiniz kişinin olduğuna dikkat edin  :y

Özellikle baktım.Unıversıtely dıye yazıyordu.Sıtede sorun olabilir mi?

bilalyuzugullu

max. 5 reklam tıklanabiliyor. o yüzden altta yeralan 0.007 liklerden başlayıp yukarı doğru çıkmakta fayda var  ;)

ikose

Refinden üye oldum..
Bol kazançlar dilerim..