ClixSense'ye 2. Hack Saldırısı!

Başlatan Celsius, 04 Eylül 2016, 13:19:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Celsius

Şuan siteye erişim bulunmamaktadır.  (red)  ClixSense yetkililerinin site yedeğini yüklemesini beklemekten başka çaremiz bulunmamaktadır. Tahminimizce yarın veya öbürgün site eski durumuna tekrar geri getirilecektir. Sitenin yedeği günlük olarak tutulduğu için hesaplarınıza bugün kazandığınız paralar yansıtılmayacaktır. Site dün tutulan yedeğine geri döndürülecektir. Umuyoruz ki ClixSense yetkilileri 1 günlük kaybı kullanıcılara geri verir.

ahmetsyyr

Alıntı yapılan: Celsius - 06 Eylül 2016, 19:52:47
Şuan siteye erişim bulunmamaktadır.  (red)  ClixSense yetkililerinin site yedeğini yüklemesini beklemekten başka çaremiz bulunmamaktadır. Tahminimizce yarın veya öbürgün site eski durumuna tekrar geri getirilecektir. Sitenin yedeği günlük olarak tutulduğu için hesaplarınıza bugün kazandığınız paralar yansıtılmayacaktır. Site dün tutulan yedeğine geri döndürülecektir. Umuyoruz ki ClixSense yetkilileri 1 günlük kaybı kullanıcılara geri verir.
Hocam 1 gunluk kaybi bosverin site elden gidiyor

Celsius

Site şuan düzeldi (Forum Hariç)  (ok) Hesaplarınızı kontrol edin herhangi bir kayıp varsa ticket atın. Benim paramı -6.76 bakiyeye düşürmüler.

Celsius

An itibari ile siteye erişim tekrardan kapandı.  (dik)

Pafta

ahmetsyyr

Bu aralar boyle gider site eger gercekten duzeltmek isterlerse en az 10 gun falan kapali kalir fikrimce guvenlik aciklarini kapaticaklardir falan

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Pafta

reklamlara tıklayabılıyormusun?

enderege

Alıntı yapılan: Pafta - 06 Eylül 2016, 23:09:45
reklamlara tıklayabılıyormusun?

Evet Tıkladım. Hesapta oynama vardı, düzelmiş. Forum bakıma alındı şimdi.

EDİT:
Kısa bir ankette vardı. Yaptım ve hesaba işledi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Celsius

Site şuanda tekrardan aktif. (Forum hariç)  Reklamlar ve anketler yapılabilir durumda sıkıntı yok.  ClixSense yetkililerinin dediğine göre şuan saldırı yapan kişiyi FBI'ya bildirmişler ve kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Kaybedilen paralarında hesaplara geri yansıtıldığını söyledi.