Hysbux (SCAM)

Başlatan ikose, 26 Nisan 2012, 14:18:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: avni59 - 04 Mayıs 2012, 14:00:32

ilk para cekmeyı denıycem. hatta ben bu sıteye yatırım bıle yaparım cunku cok ii para getırıo bı gunde 13 refle 1$ dolara yakın para getırıo sımdı ben bu sıteye 10$ lık reklam versem acc balancedan 16 dolar cekebılıyom dımı reklam verıp verıp cekebılırım yanı bi sınır yok ?
Ben olsam ilk etapta eğer deneme yapacaksam 2$ lık reklam yatırımı yapıp denerdim..
2$ (%160) = 3,20$ çekebilirsin demek..
3,20$ ödeme talebi yaptığında alacak olduğun para masraflardan sonra 2,55$
Ama 50 cent kazancağım diye helede dünden beri alertpay sorunu yaşayan bir siteye
2 $ da olsa  riske girmeye değer mi ? sen karar ver..

avni59

Alıntı yapılan: ikose - 04 Mayıs 2012, 14:17:42
Alıntı yapılan: avni59 - 04 Mayıs 2012, 14:00:32

ilk para cekmeyı denıycem. hatta ben bu sıteye yatırım bıle yaparım cunku cok ii para getırıo bı gunde 13 refle 1$ dolara yakın para getırıo sımdı ben bu sıteye 10$ lık reklam versem acc balancedan 16 dolar cekebılıyom dımı reklam verıp verıp cekebılırım yanı bi sınır yok ?
Ben olsam ilk etapta eğer deneme yapacaksam 2$ lık reklam yatırımı yapıp denerdim..
2$ (%160) = 3,20$ çekebilirsin demek..
3,20$ ödeme talebi yaptığında alacak olduğun para masraflardan sonra 2,55$
Ama 50 cent kazancağım diye helede dünden beri alertpay sorunu yaşayan bir siteye
2 $ da olsa  riske girmeye değer mi ? sen karar ver..

evt haklısın o kadar kesıntı yaptıgını bılmıyordum yaf bı sıte acıyolar en kucuk seyıne kadar hesaplıyor vay be adamlar king 8)
nese o zmn reklam amaclı kullanalım bızde o konuda gideri var sitenin :D

ek:bu arada bı kazanc grubu yapalım  ($) herkes bı sıte secsın fılan oyle bı olaya gırebılırız ısteyen olursa  :y

ikose

Olabilir tabi dediğin..  :-[
Sen aç ben sana destek veririm..  :g
Bu gün bir site açıldı..  (p)
Üyelik yükseltmek 0,50 cent L.R. den
Konu içinde başka site tanıtımı yapmak yasak olduğundan
sana onu gönderiyim özelden
masrafıda şu an 0,01$ eğer artmazsa güzel..
ÖM atıyorum linki..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: avni59 - 04 Mayıs 2012, 14:27:41
..............................
ek:bu arada bı kazanc grubu yapalım  ($) herkes bı sıte secsın fılan oyle bı olaya gırebılırız ısteyen olursa  :y

Grup olarak devam ediyor mu bilmiyorum ama, bir kısım arkadaşlar kendi aralarında devam ediyor diye biliyorum.
Konuya yazarak bilgi alabilirsiniz.

emirhan23

ah be keşke paypal ödemeside olsaydı :( hayırlı olsun ödemen..:)

ikose