Android ve İPhone'dan Bilgisayarına Bağlan

Başlatan universitely76, 26 Nisan 2012, 18:00:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Son 1 senedir kullandığım faydalı bir program. I-Phone uygulaması olarak da gayet başarılı. Ben de tavsiye ederim..

AnilK

Her derde derman bir program bu TeamViewer :)

gokovic

universitely76

Teşekkürler arkadaşlar, forumca işimize yaradıysa ne mutlu bana :)

Kota harcamasını kontrol için geçtiğimiz gün tekrar bir deneme yaptım. 15 dk gibi bir kulllanım için yaklaşık 5MB kota kullanımı olmuş. Bu 15 dk içerisinde pc'den yapmam gereken tüm işleri telefondan gerçekleştirdim; reklamlarımı izledim, forumda gezdim, kredi kartı ödemelerimi yaptım... tüm bunlar için 5MB. Bence çok tüketmiyor, bu işlemi sürekli değil de arada bir yapacağımızı düşünürsek çok abartılı bir tüketim olmayacaktır  :y

Ayrıca Edge hızında telefonun tepki vermemesinden bahsetmiştim, 3G'de sıkıntısızca hallettim işlerimi. Hatta tepki süresini kontrol ettiğimde telefondan yaptığım bir komutun 1 sn gibi bir süreçte gerçekleştirildiğini gördüm.

Güzel kullanımlar  ;)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Bilgiler için teşekkürler Selçuk.Böyle cüzi miktarlarda kota tüketiyorsa bende rahatlıkla kullanabilirim  ;)

lovablegs

teşekkürler selçuk kardeşim az kaldı yakında yardımına ihtiyacım olabilir bol kazançlar.... (a) ($)

burakisik82

Selcuk guzel bır program bende dusunuyorum iphone mac ıcın kullanılabılıyor mu acaba
bır de kafama takılan bu sıstemı kım saglıyor (yanı bu hızmet saglayıcılar bızım pc'dekı belgelerı gorebılıyor mu)
dıyelım senın gıbı banka hesaplarımızı actık ne bıleyım paypal hesabımıza baktık bu bılgılerın guvenlıgı ne olcude saglanıyordur

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakisik82 - 19 Temmuz 2012, 21:46:31
Selcuk guzel bır program bende dusunuyorum iphone mac ıcın kullanılabılıyor mu acaba
bır de kafama takılan bu sıstemı kım saglıyor (yanı bu hızmet saglayıcılar bızım pc'dekı belgelerı gorebılıyor mu)
dıyelım senın gıbı banka hesaplarımızı actık ne bıleyım paypal hesabımıza baktık bu bılgılerın guvenlıgı ne olcude saglanıyordur
Bilgileri başka birinin görme şansı yok, Anlık, noktadan noktaya , aracısız ve şifreli bir protokol ile bağlanılıyor.
İş için de kullanıyorum. Güvenle kullanabilirsiniz.