Ulusoy %50 indirim kuponu

Başlatan universitely76, 30 Nisan 2012, 23:11:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Bence ertunc otobüsün %10 unun dolu olduğundan bahsediyor gibi   ???

ertunctezcan

Evet şuan baktım hata verdi kampanya koltukları dolmuştur diye. Neyse artık olduğu kadarıyla 2 tane kupon var isteyenelere karşılıksız verilecektir. Pm ile kodları atarım.

FilmsizKalma

Ben alabiilirmiyim kodları ? pazartesi arkdaaşım gelecek izmirden:) Aradımda daha bilet almamış :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Mayıs 2012, 19:34:37
Ben alabiilirmiyim kodları ? pazartesi arkdaaşım gelecek izmirden:) Aradımda daha bilet almamış :)
Gönderdim kodları umarım işine yarar.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 04 Mayıs 2012, 19:40:54
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Mayıs 2012, 19:34:37
Gönderdim kodları umarım işine yarar.
Teşekkür edeirm yarın Eğer kullanamaz isek başka isteyen arkadaşa gönderebiliriz.  Yeniden teşekkür ederim :)

universitely76

Gökhan a veriyorsan karşılığını alaydın  :g

Niye yarına sarkıtıyorsun, bugün bakıp sonucu buradan bildirsen iyi olmaz mı, zaman kaybi olmamis olur  :y
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 04 Mayıs 2012, 21:15:16
Gökhan a veriyorsan karşılığını alaydın  :g

Niye yarına sarkıtıyorsun, bugün bakıp sonucu buradan bildirsen iyi olmaz mı, zaman kaybi olmamis olur  :y
Alacak olan kişi ile konuşamadım daha selçuk İkindi konuşmuştum kodlar elime geçtikten sonra irtibata geçemedim :)

ertunctezcan

15 mayısa kadar kullanılabiliyor kupon dedikte bilet illa 15 mayısa kadar olacak demek değil hazirana da alabiliriz sanırım yani öyledir diye düşünüyorum. Olmadı okulun bitişine alacağım ben baktım kullanan çıkmıyor. Artık denk gelirse o tarihe  :)

universitely76

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 05 Mayıs 2012, 03:04:49
15 mayısa kadar kullanılabiliyor kupon dedikte bilet illa 15 mayısa kadar olacak demek değil hazirana da alabiliriz sanırım yani öyledir diye düşünüyorum. Olmadı okulun bitişine alacağım ben baktım kullanan çıkmıyor. Artık denk gelirse o tarihe  :)
Adamlar her başlıklarında 6 şubat 15 mayıs arasındaki seferlerde geçerlidir yazmışlar Ertunç.. :n
Şu sıra imzasız'ım...

ertunctezcan

Alıntı yapılan: universitely76 - 05 Mayıs 2012, 11:21:45
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 05 Mayıs 2012, 03:04:49
Adamlar her başlıklarında 6 şubat 15 mayıs arasındaki seferlerde geçerlidir yazmışlar Ertunç.. :n
:)
Şunu bir adam gibi okumadığım ne kadar belli oluyor ya :P. Belli bir süreden sonra açık açık kodları mı yazsak acaba filmsizkalma'da kullanamazsa. Bari dışarıdan birileride görüp kullanabilsin. Pek yolculuk yapacak yok sanırım forumda :)