Hitclickflow.com - (SCAM)

Başlatan nebu, 11 Ekim 2016, 14:19:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: chngrlp - 01 Şubat 2017, 22:59:27
@nebu evet sistem geldi roi limiti koymuslar.

We set ROI for 200% for Standard Members, 400% for Premium Members and 600% for Ultimate Members.

standart %200 roi limit
Premium %400 roi limit
Ultimate %600 roi limit.

Paralar hesaba geri dönmüş. Bugün tekrar çekim talebinde bulundum. Standard üye olduğum için roi limitime gelmişim neredeyse. Son paramı çektim anlayacağınız. Ama kıllık yapıp $10 yerine $9 yolladılar. Güya kesinti yok görünüyor. Neyse para hesaba geçsin de biz de bu macerayı sonlandıralım :D

nebu

Siteden son ödememi aldım. Nasıl bir kesinti anlayışıysa içeride $0.90 kaldı, payeer'e gelirken de bir kesinti derken $8.97 ancak geçti elime. Daha fazla devam etmeyeceğim için, siteyi Grid yoluyla bitirmeye çalışan sevgili dostlarımdan birinin ref linkini tanıtım sayfasına eklemek istiyorum. Kendi aranızda anlaşıp bana bildirin @chngrlp @Balansci :)

Balansci

hocam teşekkürler konu devri için ben arkadaşımız chngrip nikli arkadaşımıza devir verin derim çünkü kendileri üyelik almış bulunmakta ona yakışır teşekkürler düşenceleriniz için  (spk)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Balansci

buda yedinci 5$,lık grid bende grid,le yerim siteyi  :D
[spoiler][/spoiler] (dns)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

nebu

Alıntı yapılan: Balansci - 05 Şubat 2017, 14:56:57
hocam teşekkürler konu devri için ben arkadaşımız chngrip nikli arkadaşımıza devir verin derim çünkü kendileri üyelik almış bulunmakta ona yakışır teşekkürler düşenceleriniz için  (spk)

Rica ederim, ne demek :) @chngrlp konu tanıtım bannar'ına sizin kullanıcı adınız olan 'chngrlp''yi ekledim. Hayırlı olsun :)

nebu

Alıntı yapılan: Balansci - 05 Şubat 2017, 15:00:28
buda yedinci 5$,lık grid bende grid,le yerim siteyi  :D
[spoiler][/spoiler] (dns)

Yetti gari :D Hayırlı olsun :)

chngrlp

nebu

chngrlp

Arkadaşlar biliyorsunuz roi limiti gelmişti siteye.şimdi ne kadar yatırım yapıp ne kadar roi ne kadar çekim yapabileceğimiz miktarı görebiliyoruz ve aynı zamanda ne kadar deposit yatırırsak tekrar ne kadar çekim yapabileceğimizi görebileceğimiz hesaplama sistemi geldi.bunu cashout kısmına girince görebilirsiniz.bu yenilik bugün öğlen geldi.

nebu

Durum bu şekilde :g

[spoiler][/spoiler]

@Balansci sende durum nasıl?