MBC hesabımı ve mailimi geri aldım!!

Başlatan tolgacan86, 06 Mayıs 2012, 20:15:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Arkadaşlar msn açıktı birden mbcden supporttan mail geldi.. onay maili.. şifre değiştiği yönünde sonra anında mail değiştir diye geldi.. sonu @hotmail.fr şeklindeydi.. Bu benim mbdeki ikinci hesabımdı evden girmiyordum o yüzden.. Hemen kapattım evden internet cafeye koştum.. Şimdi mailimdeki onay mailleride silinmiş ve onay vermiş.. hemen mailin güvenlik sorusunu değiştirdim şifresini değiştirdim ama mbc hesabıma giriş yapıp yeni support açamıyorum..

FilmsizKalma

Haydaaa :S geçmiş olsun Tolgacan :(:(  ne yapabiliriz ? yapabilecğemiz birşey varsa hemen söyle  :'(

tolgacan86

abi fikir verin ne yapılabilir.. bende bilmiyorum..

FilmsizKalma

Tolgacan hiç suporttan gelen mail varmı yanıt verince bakabilecekleri ?? oraya yaz yada ben yazayım mail adresin bilgin ile belki faydası olur :S

FilmsizKalma

Mbc hadi gitti de  dışarıdan diğer hesapların şifresini değiştir, farklı bir mail adresine yönlendir. :S
HEm mbc hemde mail adresinn şifresi birinin elinde ise tüm bilgiler elinde olabilir.

tolgacan86

aynen abi şimdi aklıma geldi daha önce attığım bir ticketı aktif ettim yeniden oraya bağıra çağıra yazdım.. başka ne yapılabilir :(

tolgacan86

ilk neobuxtan gelmişti böyle bişey o mailden kayıt yaptığım ama ona aylardır girmiyordum bırakmıştım o hesabı bende inaktiflikten uyarı amaçlı geldi sanmıştım.. :( dediğin gibi hepsini değiştiriyorum..

Rewardingways hesabımda banlanmış :(

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 06 Mayıs 2012, 20:23:37
aynen abi şimdi aklıma geldi daha önce attığım bir ticketı aktif ettim yeniden oraya bağıra çağıra yazdım.. başka ne yapılabilir :(

Valla başka ne yapabilirizki :S + olarak bizler de suporttan yazabiliriz ama faydası olurmu bilmem :S
Valla hiç başıma gelmdiği için ne yapılır başka bende bilmiyorum :S:S

tolgacan86

hotmail de support olayı var mı acaba durumu açıklayım oranında güvenliğinin tam olarak sağlanması konusunda..

enderege

Geçmiş olsun Tolgacan.  :(

Umarım biran önce çözersin. Bizim uplinemız olduğun hesap mı bu? Yatırımı çokmuydu?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.