Hitleap - Bitcoin Kazanma Yöntemi

Başlatan tiki93, 21 Ekim 2016, 15:46:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Yok onu anladım zaten denedim ama yok olmuyor diğerlerindede burdaki siteleri denedim başka bilmiyorum zaten

ahmetbey

blockadz artık hitleap hiti kabul etmiyor premium üyelik istiyor direct atınca hitleapı anlıyor hiti saymıyor premium uyelik alıp twitterden yönlendrmek lazım

lutch

Alıntı yapılan: ahmetbey - 30 Ekim 2016, 14:30:53
blockadz artık hitleap hiti kabul etmiyor premium üyelik istiyor direct atınca hitleapı anlıyor hiti saymıyor premium uyelik alıp twitterden yönlendrmek lazım

Benimki sayıyor

tiki93

benimkinide sayıyor sıkıntı olmuyor

zekidogan

($$) 2 milyon dakikalık hitleap var zamanında vps ile kastık bi işe yaramıyor artık malesef :( 

smbllr424

@tiki93 hocam bu tarz gösterim ile kazanc sağlanan siteler olursa söyleyin konuya ekleyelim demiştiniz..konusunu tanıttıgım bir site var ve şuan için ödemesi oldukca iyi gösterim basına 3 satoshi ve alt cekim limiti yok hemen cekebiliyoruz..her tür trafigide kabul ediyor..ref linkimle konuya eklemek isterseniz konu tanıtımım linkimi bırakıyorum..

https://www.gelirkapisi.com/traffic-exchange/hotcoin-us-ptp-ile-bitcoin-kazan-istedigin-anda-cek/new/#new

lutch

Hitleap kabul etmiyor artık blockadz  :y

smbllr424

bu söyledigim blockadz den daha cok kazanclı ve ödeme limiti yok istediginiz an cekebiliyorsunuz..ödemeleri düşürmezse gösterim başına  3 satoshi

tiki93

Alıntı yapılan: smbllr424 - 20 Kasım 2016, 14:08:58
@tiki93 hocam bu tarz gösterim ile kazanc sağlanan siteler olursa söyleyin konuya ekleyelim demiştiniz..konusunu tanıttıgım bir site var ve şuan için ödemesi oldukca iyi gösterim basına 3 satoshi ve alt cekim limiti yok hemen cekebiliyoruz..her tür trafigide kabul ediyor..ref linkimle konuya eklemek isterseniz konu tanıtımım linkimi bırakıyorum..

https://www.gelirkapisi.com/traffic-exchange/hotcoin-us-ptp-ile-bitcoin-kazan-istedigin-anda-cek/new/#new
site çok gidip geliyor

tiki93