Hitleap - Bitcoin Kazanma Yöntemi

Başlatan tiki93, 21 Ekim 2016, 15:46:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

bu arada sitesini siteme eklediğim kişilerin sitelerini bugün kaldırdım kazançları ne oldu yorum yaparsalar sevinirim

lutch

Kazanç fena derecede artıyor.

smbllr424

blockadz bir süredir artmıyor, sanırım artık saymıyor a-ads ise siz koydugunuzda 1000 lerdeydi şimdi 2300 satoshi  :m sizinki+ kendi trafigime ragmen..iframede hafif artış oldu ve dogesinde o kadar..

edit..ilk günler blockadz de cok iyi artış olmuştu sonradan blockadz trafigi saymadı sanırım son 7-8 gündür  52 binde sabitlendi

lutch

tiki93

biraz az kazandırıyor ama kesin ödeme yapan ve limiti düşük sistem

lutch

Yani,birde traffic kabul ediyor.

Futurenet

Benim siteyi eklediniz 20bin geldi ama sizden mi başka yerden mi bilmiyorum çünkü uğraştığım bir çok site var ama büyük ihtimalle burdan geldiğini tahmin ettiğim için yazdım  (a)

tiki93

kac adet ziyaretçi geldi bilemicem bide kacı sayıldı

tiki93

arkadaşlar a-ads konusunda @smbllr424 arkadaşımızdan öğrendiğim kadarı ile sitemize 2 tane reklam koymamız gerekiyor 2 den fazla olunca reklam fazla gelmiyormuş

smbllr424

4 reklam koyunca haftalarca balance yerinde saymıştı, sanırım bu konu içerisindede a-ads bişey kazandırmıyor diye serzenişler vardı.. reklam sayısını 2 ye indirince 3 günde ödeme limitine ulaştım ve reklam gelirim aynı şekilde devam ediyor..hatta söyle yapın tüm reklamları temizleyin a-ads deki yeniden 2 adet reklam kodu alın