Hitleap - Bitcoin Kazanma Yöntemi

Başlatan tiki93, 21 Ekim 2016, 15:46:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: tiki93 - 24 Ekim 2016, 02:15:23
3-5 saat deği 3-4 günde oldu o kadar sistem her pazartesi 0.01 üstünde olan hesapları ödeme listesine alıyor adminde online olunca ödemeleri yapıyor o kadar hit gelse host kaldırmaz zaten direk banlar banlamazsa bile site çöker dayanmaz o trafiğe
günde 50 bin satoshi bile cok iyi olur..
bişey sorucam
aynı ip den hitleap için tek hesapta 2 pc den traffic yapsak verirmi dakikaları..
yani 100 dakika bi pc den 100 dakika diger pc den aynı anda traffic yapsak aynı hesap için 200 dakika olarak kabul eder mi ?

tiki93

o kadarını bilmiyorum malesef hitleapı tek bilgisayardan kullanıyorum

lutch

Ekliyorum kabul etmiyor işte.

Edit:Oldu  (dns)

chngrlp

Alıntı yapılan: dokansent - 24 Ekim 2016, 16:19:46
Ekliyorum kabul etmiyor işte.

Edit:Oldu  (dns)

Hayırlı olsun kardeş  :D.kazanç yönteminiz güzl olursa buaradan paylaşın hep birlikte kazanalım  :m

lutch

Followlike'da nasıl yapıyorsunuz ?

tiki93

oradada banner exchange var onun kodunu ekliyoruz sitemize

tiki93

arkadaşlar sitesini benim yöntemler hazırlamış arkadaşlardan 3 kişi seçicem 1-2 günlük onların sitesi benim siteme ekliyecem bana gelen hitler onlarada gidicek bakalım sonuçlar nasıl olucak bunu isteyen arkadaşlar deneme istiyorum diye bu konunun altına yazsın ilk üç kişi özelden bana linklerini yollasın sonra akşam geldiğinde siteme ekliyecem sonuçları yazarlar buradan memnun kalınırsa bunu ücretli olarak yapmayı planlıyorum

Futurenet

tiki93

özelden kurduğun sitenin linkini yolla 2 kişi daha akşam eve geçince toplu ekliyecem

Futurenet