Hitleap - Bitcoin Kazanma Yöntemi

Başlatan tiki93, 21 Ekim 2016, 15:46:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lutch

Alıntı yapılan: tiki93 - 23 Ekim 2016, 23:39:22
reklam gösterimine bağlı olay reklam gelse 3-4 günde bir alıcam

Blockadz çok az veriyor ya 1 ayda çeksen hak getire  :g

tiki93

şuan 0.004 oldu :)

chngrlp

Alıntı yapılan: tiki93 - 24 Ekim 2016, 00:05:40
şuan 0.004 oldu :)

@tiki93  traffic exchange olarak sadece hitleap mi var sende nasıl oluyor bu kadar hızlı baska da program yanında kullanıyormusun.

tiki93

Piyasadaki bütün siteleri kullanıyorum sadece hitleap değil yöntemdede anlattım followlike ve mydailylikes onun reklam kodlarıda sitede ekli onlarda hit kazandırıyor ayrıyetten başka siteleride kullanıyorum bu işler için

chngrlp

@tiki93 kardeş trafficexchange siteleri süpermiş daha öğreneceğimiz çok şey var.paylaşım güzlmiş teşekkür ederim kendi adıma.sağolasın.

smbllr424

Alıntı yapılan: tiki93 - 24 Ekim 2016, 00:31:49
Piyasadaki bütün siteleri kullanıyorum sadece hitleap değil yöntemdede anlattım followlike ve mydailylikes onun reklam kodlarıda sitede ekli onlarda hit kazandırıyor ayrıyetten başka siteleride kullanıyorum bu işler için
hocam bu dediklerin bizdede ekli mümkün oldugunca traffic saglıyoruz ama olmuyor, ayrıntılı anlatsanız kullandıgınız sistemi 3-5 saatte nasıl 0.004 birikir, biz neyi eksik yapıyoruz  ???

tiki93

3-5 saat deği 3-4 günde oldu o kadar sistem her pazartesi 0.01 üstünde olan hesapları ödeme listesine alıyor adminde online olunca ödemeleri yapıyor o kadar hit gelse host kaldırmaz zaten direk banlar banlamazsa bile site çöker dayanmaz o trafiğe

lutch

mydailylikes backlink eklerken You have already get the bonus coins for this website!
diyor.

lutch

Şimdide koyduğum halde kodu,kod yok sitende diyor.

tiki93