Goldenmines - (Sanal Oyun)

Başlatan atsilak, 24 Ekim 2016, 12:16:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet890

Alıntı yapılan: atsilak - 24 Ekim 2016, 12:16:07
[spoiler]merhaba arkadaşlar
oyunumuz bilenin zaten uzun zamandır bildiği, bilmeyenin yeni öğreneceği, unutanlarınsa şimdi hatırlayacağı bir oyun  :g
oyunumuzun adı golden mines yani altın madenleri ve oyundaki amaç cüce satın almak ve bu cüceleri çalıştırarak altın biriktirip ve de bu altınları gerçek paraya dönüştürmektir
peki bunu nasıl mı yapıyoruz ?

sağ taraftaki cücelerden paramızın yettiğince alıyoruz
paramız derken ? ...oyun bize başta herhangi bir para vermiyor, sol taraftaki daily bonus sekmesinden 24 saatte bir 10-100 arası bonus alarak 100 altına ulaştığımız anda en basit (kid) cüceyi alarak üretmeye başlayabilirsiniz, bu şansımıza göre 2 günde de olabilir bir haftada da... (tamamen bonuslardan çıkan altınlara kalmış birşey)
cücelerin ürettiği her 100 altın 1 goldcoin ve her 1000 coldcoin de 10 ruble yapıyor arkadaşlar
aşağıda cücelerin maliyetleri, kazandırdıkları ve kendi sahip olduğum cücelerin bilgilerini paylaşıyorum

gelelim para çekim olayına:
cücelerin topladığı altınları satarken bunların %70'i bizim yeni cüceler alabilmemiz için satın alma hesabımıza; %30'u ise çekim yapabilmemiz için çekim hesabımıza yükleniyor

yukarıdaki tabloda ödeme işlemcilerini ve ödeme kanıtlarını bulabilirsiniz

ancak okla işaretlenen bölüm önemli yani ödeme puanımız ne kadarsa ancak o kadar çekim yapabiliyoruz
peki nedir bu ödeme puanı ? arkadaşlar ödeme puanı genelde bu tarz oyunlarda bulunan ve ne kadar para çekebileceğimizi belirten bir değerdir, peki ödeme puanımızı nasıl arttırabiliriz derseniz oyun bu konuda şöyle bir açıklama yapıyor:
1- oyuna (şayet yatırım yaparsanız) yatırım miktarınızın %40'ını ödeme puanı olarak alırsınız
2- referansınız üye olan kişilerin yatırımından % 30 alırsınız onların referanslarından %10 ve onların referanslarından da % 5 alırsınız
3- oyuna hergün yapılan yatırımın %10'u son 24 saat içerisinde aktif olan oyuncular arasında eşit olarak paylaştırılır

oyunumuz 987 gündür aktif olan ve düzgün ödemeleri olan bir oyundur
eğer sormak istedikleriniz olursa konu altından iletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
kayıt linkimiz: http://goldenmines.biz/?i=190503
bol kazançlar  ($$)[/spoiler]
bende 600 e yakın prof gnomedan var saatlık uretımım 55bın gold coın ama nasıl oluyorsa gunluk 0.1 ruble bıle kazanamıyorum oyuna 25 lıra yatırıp basladım ve uzerınden neredeyse 1 sene gectıkden sonra bu sevıyeye geldım bıkmadım usanmadım hergun ugrastım ve suan hıcbırsey kazanamıyorum

atsilak

ben yatırımsız başladım ama bir kaç yüz ruble çekim yaptım şu ana kadar

btcincome

Alıntı yapılan: ahmet890 - 21 Kasım 2016, 19:08:02
bende 600 e yakın prof gnomedan var saatlık uretımım 55bın gold coın ama nasıl oluyorsa gunluk 0.1 ruble bıle kazanamıyorum oyuna 25 lıra yatırıp basladım ve uzerınden neredeyse 1 sene gectıkden sonra bu sevıyeye geldım bıkmadım usanmadım hergun ugrastım ve suan hıcbırsey kazanamıyorum

100 000 tane de olsa işe yaramaz @ahmet890.

Günlük çok ufak points getirir, 10 point oldu mu da çekim yaparsınız...

Kısaca bu siteden kazanç olmaz ...

ahmet890

Alıntı yapılan: btcincome - 21 Kasım 2016, 21:15:00
100 000 tane de olsa işe yaramaz @ahmet890.

Günlük çok ufak points getirir, 10 point oldu mu da çekim yaparsınız...

Kısaca bu siteden kazanç olmaz ...
bende farkındayım kazandırmadıgının ama konuyu acan arkadasın cucelerının urettıgı altın mıktarı benım urettıgımın 10000 de 1ı bıle degılken gunde 10ruble cekım yapması benı sasırttı dedım acaba benmı yanlıs bırsey yapıyorum

kimbu

ben bu siteden günlük 30 liralık ruble almam gerekirken altımda referansım yok matrix sistemi gibi puanli girmeyin derim bana günlük 1 ruble bile zor veriyor başkasını getircen de alacağın para artcak getirdiğin başkasını getircek sistem öyle kazanıyor

atsilak

arkadaşlar 3 ocak'a kadar geçerli %250 yatırım bonusu var yani her yatırdığımız 10 rubleye 25 ruble de site ekliyor hesabımıza

maximilyanus

dewam ediyo mu güncel mi hala @atsilak

atsilak

Oyun hala ödemelerine devam ediyor arkadaşlar

suicide06

arkadaslar oyuna girdigimden beri odeme alamıyorum odeme yerine tıklıyorum ama payeer veya diger odeme yerleri aktif degil. rusca altta bisey yazıyor. tercumesınde:''
Bu bölümde önümüzdeki günlerde devam edecek
Sabrınız için teşekkür ederiz'' yazıyor.
site patladı ve ben ondan sonra mı oyuna girdim. yoksa yanlıs bisey mi yapıyorum

strenergy

@atsilak sitenin ödemelere devam etmesi nedeniyle konu eski alanına alınmıştır. Ödeme kanıtlarına aşağıdaki linkten yeniden ulaşabilirsiniz  (a)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/goldenmines-odemeleri/
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]