Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: manjimurai - 25 Eylül 2017, 10:20:11
Siteye giris ypmaya clisiorum . Islem soruyor yapiyorum . Tekrar islem istiyor bnden onuda yapiyorum basa atiyor . Girebilen vrmi
Aynı sorun bendede var bi site bi wordpress işlem soruyor.
Birbirine yönlendiriyo devamlı  :m
Girilmiyo siteye  (hydr)

caldera

2000 Satoshilik kod aşağıda (p)

BitcoinEarnneris4ual

Ben siteye giremiyorum giren arkadaşlar kullanır artık  :m

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

Alıntı yapılan: manjimurai - 27 Eylül 2017, 09:06:10
An itibariyle hala giris yapilamiyor.

Support'a yazdım bakalım çözülcekmi problem. Tamda bugün ilk çekimi yapçaktım  :))

sb1299

Alıntı yapılan: caldera - 27 Eylül 2017, 09:13:19
Support'a yazdım bakalım çözülcekmi problem. Tamda bugün ilk çekimi yapçaktım  :))
Support hiçbirşeyi çözmüyor ben 3 kere yazdım daha önce.ilginç bir sistemleri var.bir ip den tek bir hesap giris yapabiliyor sadece.büyük ihtimal sizinde birden fazla hesabınız var o yüzden hicbir hesaba giremiyorsunuz.ben kendimce çözdüm sizede söyliyeyim.vpn ile gireceksiniz ama anket falan cozmeyin sadece girin ve bonuslari alin.bu arada vpn ile bir hesaba girdikten sonra diğer hesaba eger varsa girmek icin vpn yi değiştirin.her hesap icin farkli bir ip adresi olmasi lazim.

sb1299

Vpn ile ilk girişte unknow ip adres diye uyarı vericek kayıtlı mail adresinize link yollayacak.o linke tıklayıp giriş yapacaksınız.ilkinde yine giriş sayfasına yönlendirecek.sonrasında içindesiniz (spk) (spk)

caldera

Alıntı yapılan: sb1299 - 27 Eylül 2017, 10:30:10
Support hiçbirşeyi çözmüyor ben 3 kere yazdım daha önce.ilginç bir sistemleri var.bir ip den tek bir hesap giris yapabiliyor sadece.büyük ihtimal sizinde birden fazla hesabınız var o yüzden hicbir hesaba giremiyorsunuz.ben kendimce çözdüm sizede söyliyeyim.vpn ile gireceksiniz ama anket falan cozmeyin sadece girin ve bonuslari alin.bu arada vpn ile bir hesaba girdikten sonra diğer hesaba eger varsa girmek icin vpn yi değiştirin.her hesap icin farkli bir ip adresi olmasi lazim.

Tek hesap kullanıyorum. VPN hiç bi sitede kullanmıyorum superonline'nın verdiği IP
Siteye giriş yapmayı başardım
IP ile ilgili mail onayında en son gelen maili onayladım
Sanırım gmail ardarda gelen maillerden ilkini gösteriyordu
@manjimurai sende dene istersen şimdi
Bu arada kodu girdim yansımadı henüz satoshi vb

meteciftci

Kod çalışmıyor arkadaşlar. Ben facebooktan alamadım. Linke tıklıyorum kod gelmiyor.

kazims

hiçbir sorun yok arkadaşlar şu anda

logine tıklarken altındaki çizginin parak yeşile dönmesini bekleyin

mouse ile üstünde bekleyin sonra tıklayın

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)