Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreyurt999

manjimurai

Bi Arkadasında Dedigi Gibi Burasi CPU Mining Yapiyormus . Ben Denedim Cpu Kontrolu Yaptigimda Güc Otomatikman yüzde 90na cikiyor. Alacagınızı Alın Cıkın Siteden. Durmayın Derim
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

caldera

Bizim bilgimiz olmadan browser mining yapan siteler giderek artıyor
İşlemci sıcaklık ve % kullanımı devamlı takip etmeli
Windows için "Core Temp 1.10.2"
Mac OS için "iStat Menus" kurulup devamlı takip edilmesinde fayda var (eht)

manjimurai

Alıntı yapılan: caldera - 02 Ekim 2017, 23:31:27
Bizim bilgimiz olmadan browser mining yapan siteler giderek artıyor
İşlemci sıcaklık ve % kullanımı devamlı takip etmeli
Windows için "Core Temp 1.10.2"
Mac OS için "iStat Menus" kurulup devamlı takip edilmesinde fayda var (eht)

Gerek yok . Wibdows gorev yoneticisi performans kismindan dakit gorebiliyosun ztn gpu ne durumda :)  burda bi site var 300 satoshi +1  bilet fln veriordu . Yuksek ijtimal oda vpu mining ypior . Isin ilginc tarafi turk siteleride ypmaya basladi . Kriptohber.commu ne ole bi syfa var siz hber okurken mining ypio . Cocuk internete knit olrk koymus . Sok oldum . Bole turk sitesi olursa forumlarda fln paylasmadan yani milleti uysndrmadan bimere basvurun
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Ozkan1151

Alıntı yapılan: manjimurai - 02 Ekim 2017, 23:00:18
Bi Arkadasında Dedigi Gibi Burasi CPU Mining Yapiyormus . Ben Denedim Cpu Kontrolu Yaptigimda Güc Otomatikman yüzde 90na cikiyor. Alacagınızı Alın Cıkın Siteden. Durmayın Derim

Ben zaten direk kasma oranından anlamıştım sitede  işiniz yoksa çok takılmayın bence ref linklerine tıklayıp çıkıyorum ben nasılsa

emreyurt999

arkadaşlar benim ödeme yapıldı görünüyor ama ödeme gelmedi faceden falan yazdım cevap yok muslutki ödeme saniyede geliyor bu gelmedi bi yardım edin  (eht) (eht) (eht) (eht)

BySuat

Arkadaşlar geçmiş olsun, sitedeki paylaşım linklerinden sadece 2 tanesi kalmış onlarda toplamda 500 satoshi veriyor giriş bonus vs. Yok. Ayrıca linklere tıkladığım halde vermedi 500satoshi. İçerde kalan 43k Satoshi ona yanarım.

caldera

Alıntı yapılan: BySuat - 04 Ekim 2017, 00:52:14
Arkadaşlar geçmiş olsun, sitedeki paylaşım linklerinden sadece 2 tanesi kalmış onlarda toplamda 500 satoshi veriyor giriş bonus vs. Yok. Ayrıca linklere tıkladığım halde vermedi 500satoshi. İçerde kalan 43k Satoshi ona yanarım.

MinuteStaff yapılabilir de çok işlemci kullanıyor site  :))

KrAleX1907

Ben offer yaparsam içerdeki 100 k satoshiyi çekebileceğim ancak birşey soracağım 15 offer şartı siteye girdiğimiz ilk günden itibaren mi geçerli yoksa çekeceğimiz günü mü sayıyor?

BySuat

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 04 Ekim 2017, 14:21:40
Ben offer yaparsam içerdeki 100 k satoshiyi çekebileceğim ancak birşey soracağım 15 offer şartı siteye girdiğimiz ilk günden itibaren mi geçerli yoksa çekeceğimiz günü mü sayıyor?
İlk günden itibaren yapılan toplam görev 15 olmalı ptcwall yap biter 2,3 dakikada