Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: smbllr424 - 14 Ekim 2017, 12:58:18
Your acount must be inactive for at least 2 weeks on your previous IP before you can white-list another IP.

admin sacmalamış, yetkilendirme için önceki ip den 2 hafta giriş yapılmış olma şartı getirmiş..her gün modemler acılıp kapandıkca ip ler degişiyor..nasıl sağlıycaz bunu

internet sağlayıcını arayıp statik ip istemelisin internete verdiğin fiyat artabilir ona göre

caldera

Sosyal medya ref link palaşımını da 100 satoshi'ye düşürmüş admin  (hydr)
Artık çekim limitine zor geliriz bidaha  :))

smbllr424

Alıntı yapılan: caldera - 14 Ekim 2017, 14:55:51
Sosyal medya ref link palaşımını da 100 satoshi'ye düşürmüş admin  (hydr)
Artık çekim limitine zor geliriz bidaha  :))
bn cekim limitindeydim, birde dün geceye kadar en cok görev yapanlar sıralamasında 2. idim..yarın gece veriliyor ödülleri ordanda gelecekti onu bekliyordum..giremiyorum artık

ikose

caldera

kazims

hudsonhunter

Ben hala aynı hatayı alıyorum. 2 hafta bekle diyor. Nasıl düzeltirim ya da siz bir şey yaptınız mı düzeltmek için?

kazims

Alıntı yapılan: hudsonhunter - 15 Ekim 2017, 01:29:34
Ben hala aynı hatayı alıyorum. 2 hafta bekle diyor. Nasıl düzeltirim ya da siz bir şey yaptınız mı düzeltmek için?

ne için ödeme için mi

hudsonhunter

Yok ödeme için değil, siteye bağlanmaya çalıştığımda ip adres ile 2 hafta uyarı veriyor. Eski ip adresimi nasıl hatırlayabilirim ki, hatırlasam bile nasıl bağlanacağım. Modem kapanıp açıldı. Tamda 50K yapmıştım ödeme isteyecektim.  :S :(

Şu hatayı veriyor:

Your acount must be inactive for at least 2 weeks on your previous IP before you can white-list another IP.

kazims

Alıntı yapılan: hudsonhunter - 15 Ekim 2017, 01:55:50
Yok ödeme için değil, siteye bağlanmaya çalıştığımda ip adres ile 2 hafta uyarı veriyor. Eski ip adresimi nasıl hatırlayabilirim ki, hatırlasam bile nasıl bağlanacağım. Modem kapanıp açıldı. Tamda 50K yapmıştım ödeme isteyecektim.  :S :(

Şu hatayı veriyor:

faceden adminle temasa geç söyle düzeltmesi lazım.