Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Cerezler sildim giris olmadi You don't have permission to access /login/ on this server. Yaziyor

caldera

ikose

Bcdg81

Alıntı yapılan: MarazEfendi - 19 Kasım 2017, 14:43:19
direkt ödemiyor siteden withdraw yapman lazım faucethubda görünmemesi doğal.

Izlenen videolar aninfa faucethub gonderiliyor artik. Surede 45 saniye 45 satoshi. Dun faucethubda sorun vardi ondan gecmiyordu.

Futurenet

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba ne yazmalıyım kontak kısmına ben üyeyim ama ipi kabul etmiyo giremiyorum farklı farklı iplerden girdim hep ama aynı hesaba girdim biliyorsunuz akıllı telefonlarda ip adresi uçak moduna aldınızda değişiyor bende bi kaç kere öyle yaptım şimdi beni kabul etmiyor ben kontak kısmına yazdım ama İngilizce olarak ifade edemedim  :DD İngilizcem yeterli olmadı galiba

sb1299

Alıntı yapılan: Futurenet - 21 Kasım 2017, 19:06:34
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba ne yazmalıyım kontak kısmına ben üyeyim ama ipi kabul etmiyo giremiyorum farklı farklı iplerden girdim hep ama aynı hesaba girdim biliyorsunuz akıllı telefonlarda ip adresi uçak moduna aldınızda değişiyor bende bi kaç kere öyle yaptım şimdi beni kabul etmiyor ben kontak kısmına yazdım ama İngilizce olarak ifade edemedim  :DD İngilizcem yeterli olmadı galiba
Türkiye den girişler sıkıntılı.vpn ile gir.mail yolluyor whitelist e kaydediyor girdigin vpn yi sorun olmuyor.ama anketlere katilamazsin

Futurenet

Alıntı yapılan: sb1299 - 21 Kasım 2017, 19:14:38
Türkiye den girişler sıkıntılı.vpn ile gir.mail yolluyor whitelist e kaydediyor girdigin vpn yi sorun olmuyor.ama anketlere katilamazsin
vpn ile girmeyi bilmiyorum ben o nasıl oluyo ki

sb1299

Alıntı yapılan: Futurenet - 21 Kasım 2017, 19:20:13
vpn ile girmeyi bilmiyorum ben o nasıl oluyo ki
Chrome magazaya browsec vpn yaz.çıkan eklentiyi chroma kur.vpn yi işin bitince kapatmayı unutma.bazı sitelerde banlanmana sebep olur