Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacarapper

Merhaba siteye kayıt oldum.
Türk IP ile girdim. Videolardan 1300 sat. felan kastim.
Başka nerelerden fazla kazanirim?

bomba

artik videolar 45 saniyde 15 sat. veriyor demi

normalde 45 saniyede 45 sat. veriyordu

Futurenet

Alıntı yapılan: sb1299 - 21 Kasım 2017, 20:38:02
Chrome magazaya browsec vpn yaz.çıkan eklentiyi chroma kur.vpn yi işin bitince kapatmayı unutma.bazı sitelerde banlanmana sebep olur
tablet olarak iniyor kurmuyo baska browserden girsem?

sb1299

Alıntı yapılan: Futurenet - 22 Kasım 2017, 22:19:39
tablet olarak iniyor kurmuyo baska browserden girsem?
şuradaya gir en baştaki.chroma ekle demen yeterli.[spoiler]https://chrome.google.com/webstore/search/browsec%20vpn?hl=tr[/spoiler]
uygulama crhome a eklenecek.sağ üst köşede ikonu göreceksin.ona tıklayınca bağlanırsın.aynı yere tıklayıp kapatırsın.
***Tekrar söylüyorum dostum vpn yi açık unutur ve vpn kabul etmeyen sitelere fark etmeden girer isen banlanırsın.örneğin digitalartistsonline,bitvideo vebenzeri gibi.herhangi bir banlanma durumunda sorurumluluk tamamen sana aittir :y

Futurenet

Alıntı yapılan: sb1299 - 22 Kasım 2017, 23:07:08
şuradaya gir en baştaki.chroma ekle demen yeterli.[spoiler]https://chrome.google.com/webstore/search/browsec%20vpn?hl=tr[/spoiler]
uygulama crhome a eklenecek.sağ üst köşede ikonu göreceksin.ona tıklayınca bağlanırsın.aynı yere tıklayıp kapatırsın.
***Tekrar söylüyorum dostum vpn yi açık unutur ve vpn kabul etmeyen sitelere fark etmeden girer isen banlanırsın.örneğin digitalartistsonline,bitvideo vebenzeri gibi.herhangi bir banlanma durumunda sorurumluluk tamamen sana aittir :y
tamam tesekkur ederim :) bu benim icin risk bilmedigim icin en iyisi kurcalamayim

Bcdg81

500 satoshilik kod

BitcoinEarnner0581

hispasat

Arkadaşlar iyi günler video yu izledikten sonra sonraki video yazısı çıkmıyor neden acaba tşk.  (spk)

Bcdg81

Video suresi 60 saniye oldu yine.

60 saniye dolunca satoshl gonderiliyor. Continue next butonu var ona tikla yeni captcha gelecek. Cozunce ikinci videoya gecer. Her video sonrasi continue next - captcha