Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

bendede aynı sorun var . forbidden diyor .  ve herhangi bir mail gelmiyor . önceden gelirdi . girerdik. bayagidir giremiorum .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimurai - 02 Aralık 2017, 14:40:42
bendede aynı sorun var . forbidden diyor .  ve herhangi bir mail gelmiyor . önceden gelirdi . girerdik. bayagidir giremiorum .
google playda ne kadar uygulama varsa ndirdim :) denedim yok surekli boyle yaziyo youtubede herkes indirip calistirdi gibi yaptim yok yine ayni

kanacarapper

Alıntı yapılan: manjimurai - 02 Aralık 2017, 14:40:42

@manjimurai takma kafana kanka bende giriyor problem yok :D  :m

manjimurai

Alıntı yapılan: kanacarapper - 02 Aralık 2017, 14:56:21
@manjimurai takma kafana kanka bende giriyor problem yok :D  :m

parayi cekte yiyek :D

@Futurenet  önceden girebiliyordum ben sorun yoktu nasıl oluosa degisti :S
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimurai - 02 Aralık 2017, 15:03:27

parayi cekte yiyek :D

@Futurenet  önceden girebiliyordum ben sorun yoktu nasıl oluosa degisti :S
tr girisi engelli galiba yada bilmiyorum cok sinir bozucu

Futurenet

Siteye mail attimnodeme almak icon para very gibi birsey yaziyor anlamadim Ben siteye giremiyorum ki Hic bit sekilde [spoiler]   Hello Futurenet,

I'am very sorry you're having this issue but in order for you to get paid you must log into your account and make the withdrawal.
Please try to reset your password and try again because that is always the reason for getting that error for other members.

Best Regards,
Richard Bonfield[/spoiler]

caldera

Alıntı yapılan: Futurenet - 03 Aralık 2017, 16:54:33
Siteye mail attimnodeme almak icon para very gibi birsey yaziyor anlamadim Ben siteye giremiyorum ki Hic bit sekilde [spoiler]   Hello Futurenet,

I'am very sorry you're having this issue but in order for you to get paid you must log into your account and make the withdrawal.
Please try to reset your password and try again because that is always the reason for getting that error for other members.

Best Regards,
Richard Bonfield[/spoiler]

Şifre hatasımı alıyorum dedin admine?
Şifreni resetleyip giriş yapmanı istiyor.

Bcdg81

Cekim talebi icin sifreni sifirlayip hesaba girdikten sonra cekim talebi verebilirsin.

Futurenet

Alıntı yapılan: caldera - 03 Aralık 2017, 17:51:22

Şifre hatasımı alıyorum dedin admine?
Şifreni resetleyip giriş yapmanı istiyor.
hayır ya hesaba giremedimi işte forbidden hatası aldımı bu yüzden bitcoin adresime hesaptaki parayı göndermesini rica ettim oda şifre anladı galiba ben vpn den bile giremiyorum ki site hata veriyo :)