Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caldera

Alıntı yapılan: Futurenet - 03 Aralık 2017, 22:53:06
hayır ya hesaba giremedimi işte forbidden hatası aldımı bu yüzden bitcoin adresime hesaptaki parayı göndermesini rica ettim oda şifre anladı galiba ben vpn den bile giremiyorum ki site hata veriyo :)

All users agree not to use any form of proxy server or VPN to access our Website. Attempting to hide, mask or reroute your connection is not permitted.
Any user found to be using any form of proxy server or VPN to access our Website will be terminated without notice.

Siteye VPN ile erişim yasak TOS'da yazıyor

Futurenet

Alıntı yapılan: caldera - 03 Aralık 2017, 22:56:18
All users agree not to use any form of proxy server or VPN to access our Website. Attempting to hide, mask or reroute your connection is not permitted.
Any user found to be using any form of proxy server or VPN to access our Website will be terminated without notice.

Siteye VPN ile erişim yasak TOS'da yazıyor
Tr den girincede yasak burdan arkadaşlar vpn ile giriyor hep

caldera

Alıntı yapılan: Futurenet - 04 Aralık 2017, 01:41:55
Tr den girincede yasak burdan arkadaşlar vpn ile giriyor hep

Bizde Tr'den giriyoruz nesi yasak anlamadım
Normal Superonline ip'si kullanıyorum ben

Futurenet

Alıntı yapılan: sb1299 - 21 Kasım 2017, 19:14:38
Türkiye den girişler sıkıntılı.vpn ile gir.mail yolluyor whitelist e kaydediyor girdigin vpn yi sorun olmuyor.ama anketlere katilamazsin
sıkıntılı diye yazmıştı bende yasaklandı diye vpn ile denedim demek ki değil bende hata veriyor çerezleri temizledim forbidden hatası veriyor sürekli çözemedim gitti @caldera tr o yüzden uğraşıp bulcam inşallah sıkıntyı

caldera

Alıntı yapılan: Futurenet - 04 Aralık 2017, 01:59:04
sıkıntılı diye yazmıştı bende yasaklandı diye vpn ile denedim demek ki değil bende hata veriyor çerezleri temizledim forbidden hatası veriyor sürekli çözemedim gitti

Mobilden kaynaklanıyor olabilir. Laptop vb ile dene bence  (zzz)

Futurenet

Alıntı yapılan: caldera - 04 Aralık 2017, 02:00:47
Mobilden kaynaklanıyor olabilir. Laptop vb ile dene bence  (zzz)
denedim hatta baya başka arkadaşımda pc de uğraştı hata aynı küçük bir detay var çözeceğim :) admine ticket attım bekliyorum

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimural
parayi cekte yiyek :D

member=6635]Futurenet[/member]  önceden girebiliyordum ben sorun yoktu nasıl oluosa degisti :S
buldum cerezleri temizle gecmisi sil siteye gir admine mail at gelen mailden sonra sifremi unuttum de sifre belirle ip adresini beyaz listeye ekliyor :)

caldera

Futurenet

Alıntı yapılan: caldera500 #Satoshi kod
BitcoinEarnner8211
Kod icin tesekkur ederiz bu fauceti bi turlu baglayamiyorum kod geliyor maile onayliyorumnhesap eklenmiyor nasil oluyor acaba