Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hispasat

Alıntı yapılan: kazims - 13 Mayıs 2018, 01:06:10
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitcoinearnner-odemeleri/msg576551/#msg576551

alınan son ödeme kanıtlara eklendi.

unuttuğumuz bir site

ödeme limiti 1000 satoshi olmuş.

minutestaff çok iyi kazandırıyor

5 15 ve 30 satoshiler çıkıyor

30 sth olan visit kısmında ilk kutuya siteye yönlendirmesi ikinci kutuyada 3 lü bir tane link siteden eklenecek

örnek

ilk kutu

https://healthmdc.blogspot.com/2018/03/

ikinci kutu

https://healthmdc.blogspot.com/2018/03/7000-studies-confirm-turmeric-can.html

(spk)

ikose

bendede 1500 e yakın sts varmış aldım ödememi teşekkürler @kazims  modum  (spk)

breakheart

bende gece üye oldumdu. 160 satoşi almışım nereden aldım bilmiyorum. 4 video izledim başka birşey yapamadım. videolardan gelmediği kesin.detay çok fazla. bolca reklam sayfası açılıyor

kazims

Alıntı yapılan: ikose - 13 Mayıs 2018, 15:30:56
bendede 1500 e yakın sts varmış aldım ödememi teşekkürler @kazims  modum  (spk)

güle güle harcayın

uzun zamandır bakmadım siteye

aklıma geldi

bu ara iyi kazandırıyor minutestaff

Alıntı yapılan: breakheart - 13 Mayıs 2018, 15:45:04
bende gece üye oldumdu. 160 satoşi almışım nereden aldım bilmiyorum. 4 video izledim başka birşey yapamadım. videolardan gelmediği kesin.detay çok fazla. bolca reklam sayfası açılıyor

minutestaff deneyin diğerlerini sonra bakarsınız

hispasat

Alıntı yapılan: breakheart - 13 Mayıs 2018, 15:45:04

150 sts  kayıt hediyesi, 5 er sts den 2 video, ayrıca günde 1 kez ip değiştirmeye izin veriyor, maile onay gönderiyor bu ip kullan diye ABD seçip 2 katı kazanılıyor   ($$)

breakheart

Alıntı yapılan: hispasat - 13 Mayıs 2018, 16:05:41

150 sts  kayıt hediyesi, 5 er sts den 2 video, ayrıca günde 1 kez ip değiştirmeye izin veriyor, maile onay gönderiyor bu ip kullan diye ABD seçip 2 katı kazanılıyor   ($$)
yani ip sabit olursa 2 misli öylemi, pc de sabit benim ip. elektrikler gitmediği sürece zaten

hispasat

Alıntı yapılan: breakheart - 13 Mayıs 2018, 16:27:32
yani ip sabit olursa 2 misli öylemi, pc de sabit benim ip. elektrikler gitmediği sürece zaten

Öyle değil   ip değiştirip örnek ABD  ip si  ile kullaının   2 katı sen seversin katları    :))

breakheart

bu geri sayım işini nasıl yapacağız. misal videolar 120 saniye izlensin demiş , vidoeda zaten süre oluyor mecburen ama diğer 5 er satoşi olan yerde 10 saniyeyi bizmi hesaplıcaz ;)

kazims

Alıntı yapılan: breakheart - 13 Mayıs 2018, 16:34:42
bu geri sayım işini nasıl yapacağız. misal videolar 120 saniye izlensin demiş , vidoeda zaten süre oluyor mecburen ama diğer 5 er satoşi olan yerde 10 saniyeyi bizmi hesaplıcaz ;)

minutestaff da beklemene gerek yok ( ama arada bekle bazen ceza verebiliyor )

çıkan linke tıkladın diğer site açılır açılmaz hemen click e tıklayıp diğer 5 sth ye geçebilirsin

refresh yapar gibi yani

önemli olan linkin çıktığı sitenin anlık görülmesi.

hispasat

Alıntı yapılan: kazims - 13 Mayıs 2018, 19:24:43
minutestaff da beklemene gerek yok ( ama arada bekle bazen ceza verebiliyor )

çıkan linke tıkladın diğer site açılır açılmaz hemen click e tıklayıp diğer 5 sth ye geçebilirsin

refresh yapar gibi yani

önemli olan linkin çıktığı sitenin anlık görülmesi.

(spk)   Modum  minutestaff  sosial de 100 sts görev var yardım lütfen    :-[