Coinspiller - Günlük 0.02 BTC Kazanma Şansı - Arada Kod Yayınlanıyor

Başlatan kazims, 29 Ekim 2016, 20:57:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

Alıntı yapılan: Josephine - 03 Ekim 2018, 14:00:33
Ödeme anında mı geldi. Ben dün akşam 10k civarı istedim gelmedi hala, admine mesaj attım ses yok. Processing de kaldı , maile confirm e tıklıyorum bişey de olmuyo onla alakalı sanırım , ilk kez böyle oldu

ödemenin birini gün içinde yolladı. Mail onayı olmuyor zaten. Facebooktan yazarsanız cevap veriyor.

kanacali53fk

Dejavu

Herkese kolay gelsin. Bir sorum olacaktı. Ben hesabımdan satoshi çekmek istiyorum hata yazısı geliyor faucethub adresini güncelle diye güncelleme giriyorum güncelliyorum sonra ayarları kaydetmek için e-mail e kod geliyor onu giriyorum kaydet diyorum hata veriyor kaydetemiyorum. Fakat ben aynı hesaptan daha önce 2 kere çekim yapmıştım şimdi neden böyle oluyor anlamadım. Bir bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

kazims

Alıntı yapılan: Dejavu - 05 Ekim 2018, 15:47:08
Herkese kolay gelsin. Bir sorum olacaktı. Ben hesabımdan satoshi çekmek istiyorum hata yazısı geliyor faucethub adresini güncelle diye güncelleme giriyorum güncelliyorum sonra ayarları kaydetmek için e-mail e kod geliyor onu giriyorum kaydet diyorum hata veriyor kaydetemiyorum. Fakat ben aynı hesaptan daha önce 2 kere çekim yapmıştım şimdi neden böyle oluyor anlamadım. Bir bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

facebooktan admine yazın sorunu ilgilenecektir.

Josephine

Alıntı yapılan: kazims - 03 Ekim 2018, 22:30:11
ödemenin birini gün içinde yolladı. Mail onayı olmuyor zaten. Facebooktan yazarsanız cevap veriyor.

Teşekkürler, admine yazalı günler oldu Facebook'tan, hatta bugun tekrar yazdım. Ancak hiç bir şekilde cevap gelmedi, uzun süredir kullanıyorum siteyi ilk defa bukadar problem yaşadım, dailymotion vs getirisi de çok çok iyiydi üstelik. Baya sorun yaşayan varmış bu ara , sitede yazanlara bakılırsa da. Neyse beklemekten başka çare yok şuan galiba.

kazims

kazims

https://www.gelirkapisi.com/bitcoin-(btc)/bitcoinearnner-gunluk-0-02-btc-kazanma-sansi-arada-kod-yayinlaniyor/msg425312/#msg425312

sitenin ismi değişmiştir. Yukarıdaki linkten sitenin yeni adresine ulaşabilirsiniz.

Bitcoinearnner  kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Bakiyeniz bu siteye aktarılmış. Bende içerde btc kalmadığı için bende yok. Ama tokenlar mevcut.

Eğer giriş yapamazsanız facebookdan adminle görüşebilirsiniz. Düzeltiyor.

Yada şifre mi unuttum seçeneğine tıklayın birde o şekilde yeni şifreniz ile giriş yapmayı deneyiniz.

Doge eth bch etc ve ltc ödemesi eklenmiş. Şu an için doge bch çalışıyor ileride diğerleride aktif olacaktır.

Konuyu fırsat bulduğumda yeni şablona göre düzenleyeceğim.

sadolee

modum giriş yaparken aşağıdaki yazı çıkıyor yenidenmi üye olucaz içeride birikimim yok hepsini çekmiştim

[spoiler]https://i.hizliresim.com/4zdWG7.png[/spoiler]

kazims

Alıntı yapılan: sadolee - 06 Kasım 2018, 11:10:47
modum giriş yaparken aşağıdaki yazı çıkıyor yenidenmi üye olucaz içeride birikimim yok hepsini çekmiştim

[spoiler]https://i.hizliresim.com/4zdWG7.png[/spoiler]

bende de aynısı çıktı faceden admine yazdım düzeltti.

Faceden irtibat kur hallediyor.

sonra password reset at dedi

ondan sonra düzeldi

şimdi password reset yapsan düzelir mi bilemiyorum.

sadolee

Alıntı yapılan: kazims - 06 Kasım 2018, 12:03:26
bende de aynısı çıktı faceden admine yazdım düzeltti.

Faceden irtibat kur hallediyor.

sonra password reset at dedi

ondan sonra düzeldi

şimdi password reset yapsan düzelir mi bilemiyorum.

teşekkürler modum