Mindbux stats SCAM

Başlatan enderege, 15 Mayıs 2011, 21:06:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

26-05-2011 ve 27-05-2011 tarihli statsları  site kapalı olduğu için vermemiştim. Bugün site açıldı ve reklamlar tıklanmış, balance a  para işlemiş gözüküyor ama yukarıdaki tarihlerdeki tık değeri  kadar para işlememiş. Bunu farkına vardım. Sitedeki istatistiklere baktığımda tarihinde oynadığını fark ettim. İnşallah bu belirsizlik çözülür. Bütün millet admine güveniyor ama bu devirde kime güvenilecek kime güvenilmeyecek belirsiz artık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: enderege - 28 Mayıs 2011, 20:00:30
Bütün millet admine güveniyor ama bu devirde kime güvenilecek kime güvenilmeyecek belirsiz artık.

Benim güvenimin sarsıldığı kesin. Ödeme yok, ref kiralama maksimum 10 tane. Bu böyle gitmez. Birkaç gün daha bekleyip. Paypal ile muhatap olacağım herhalde.

yingyang16

@enderege
tarihlerde oynama olmuş fakat hesaba o tarihteki tıklamalar yansıtılmış admine göre iyi bir çözüm yolu  :) Eğer bu şekilde yapmasaydı üyelik süremizi ve reflerin sürelerini uzatmak gerekecekti  ;)bu durumdan bir şikayetim yok  :)fakat ödeme alamamanız ilginç forumda dün ve bugün ödeme alanlar mevcut :) Dispute açmadan önce durumu admine bildirseniz belki bir çözüme kavuşur :)

Edit:

Your payment düğmesi sarı olmadıysa bile tıklayın eğer ödeme gününüz geldiyse ödeme seçenekleri çıkıyor ve ödeme yapılıyor.En son aldığım ödemem bu şekilde olmuştu :D

karizmatik34

Yeni sunucu nedeniyle Cashouts şu anda Ödeme işlemcilerin çalışma olup olmadığını kontrol etmek için devre dışı bırakılmış.Çok yakında geri dönecekmiş :)

Yingyang hocanın yazdığı gibi , o şekilde ödeme almıştım fakat bu farklı ödeme işlemcilerin hiç biri yok ???

enderege

Ödeme butonu sarı. Yani ödeme alma hakkım var. Tıkladığım zaman alertpay-paypal seçeneği yok. ve Payment account bilgisini giremiyorum. Dolayısıyla ödemede yok. Payment proof kısmındaki ödemeler de hep standart üyeler. Maximum 4-5$ Genelde 2$. Onlara ödeme açık galiba.

Bu arada Balance da 29$ ım rentalde 0$ vardı. Ref alma hakkımda var. Ama 10 refden fazla vermiyor. Bi ara 25 ref yakaladım. ve rentale para attım tekrar ref istedim yine 10 refe döndü. Şimdi rentalde 6.5$ boşuboşuna yatıyor. İnşallah Düzelir.

enderege

Mindbux da da 100 lük refler çıktı. Ama ben rentaldeki paramın yettiği 25 ref aldım. ve 200 refim oldu. Ödemeler düzelene kadarda kalacağım bu sayıda. Kendi kendime 01.06.2011 tarihine kadar süre verdim. Bu zamana kadar ödemeler açılmazsa Hak talebine başvuracağım. Modun biri yarına düzelecek diyor ama adı üstünde MOD, Admin değil.

enderege

Membership:             Silver
Upgrade Expires:    13-06-2011

30.05.2011 ---->  200 ref ---->  377 tık ----> 1.88 AVG
29.05.2011 ---->  175 ref ---->  297 tık ----> 1.69 AVG
28.05.2011 ---->  175 ref ---->  545 tık ----> 3.11 AVG

BRUCEW0043

Arkadaşlar merhaba.
cahilliğimi maruz görün.Bende bu işi öğrenmek istiyorum.PTC siteleri hakkında.Yeniyim.
Bana yardımcı olurmusunuz.Öğretirmisiniz.
Bir kaç sorum olacak.
Ref, Rental nedir.nasıl kiralanır.ben şimdi standart üyeyim galiba.Mindbux'a.
Hergün 4-5 reklam çıkıyor.tıklıyorum.kazancı nasıl arttırabilirim.ref nasıl kiralanır.şimdilik mindbux sitesinin sayfasına göre anlatırsanız sevinirim.
:(

Mesen

Alıntı yapılan: BRUCEW0043 - 01 Haziran 2011, 14:18:25
Arkadaşlar merhaba.
cahilliğimi maruz görün.Bende bu işi öğrenmek istiyorum.PTC siteleri hakkında.Yeniyim.
Bana yardımcı olurmusunuz.Öğretirmisiniz.
Bir kaç sorum olacak.
Ref, Rental nedir.nasıl kiralanır.ben şimdi standart üyeyim galiba.Mindbux'a.
Hergün 4-5 reklam çıkıyor.tıklıyorum.kazancı nasıl arttırabilirim.ref nasıl kiralanır.şimdilik mindbux sitesinin sayfasına göre anlatırsanız sevinirim.
:(
Öncelikle hoşgeldiniz. mindbux başlangıç için iyi sayılabilecek bir site. Sorularını cevaplayayım...
Ref: Referral'ın kısaltması yani alt üye. Sizin adınıza tıklayan alt üyeler. Belli bir ücret karşılığı alt üye kiralarsınız belli bir süreliğine onlar da size belli bir komisyon yüzdesiyle tıklayarak para kazandırır.
Rental: Kira demektir. Yukarıda da belirttiğim gibi kiraladığınız alt üyelerin sabit bir kira ücreti vardır. Rental Balance dediğimiz şey de bu kira işlerinde kullanacağınız paranın biriktirildiği yer. Bir de Main Balance var, bu da anapara. Bu parayı ister hesabınıza çekebilirsiniz isterseniz de rental balance'a aktarıp oradan alt üye kiralayabilirsiniz.
Bu işlemleri gerçekleştirebilmen için kesin olarak gerekli olan birşey var o da PayPal hesabı. PayPal hesabınız yoksa parayı sitelere gönderemezsiniz dolayısıyla yatırım yapamazsınız. Sadece tıklayarak kazandığınız parayla ilerlemeyi düşünüyorsanız epey bir sabırlı olmanız gerekiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Yakında bir blog açacağım adı da PTCRehberim olacak. Her konuda bilgi alabileceğiniz, anlaşılır ve her seviye kullanıcıya hitap eden bir blog olacak. Orada herşeye cevap bulacaksınız inşallah.

ikarayel

mindbux ta 20 refim var 4 ref tıklıyor geri kalan 16 ref 5 gün tıklamadı diye recycl yaptım fakat yeni gelen 16 da 2 gündür tıklamıyor ne iştir anlamadım ??? ??? ???