Mindbux stats SCAM

Başlatan enderege, 15 Mayıs 2011, 21:06:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bende açtım disputeyi. Daha yeni açtım. Cevap gelir mi gelmez mi bilemem. Sonucu bildiririm.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikarayel

bende 2,5 $ için dispute açtım bakalım paypal ne yapacak diye...bende sonuçları yazarım dispute açıp 1 gün bekledikten sonra claim e çevirdim top paypalda ;) ;) içimizde patlamaz inşallah :'( :'( :'(

enderege

Alıntı yapılan: enderege - 02 Haziran 2011, 08:49:43
Bende açtım disputeyi. Daha yeni açtım. Cevap gelir mi gelmez mi bilemem. Sonucu bildiririm.

İnanamayacaksınız ama Paypal bu sefer paramı iaede etti. Hemde  8 saat gibi kısa bir sürede. 20$ ve 25$ lık iki ödememi geri aldım. Ödemeyi yapalı 15 gün olmuştu belkide bununda etkisi var bilemiyorum.  :D :D :D

ikarayel

enderege bu sefer ne yazdın dispute da neyi dile getirdin ;D ;D ;D :D :D bizde kurtaralım senin yazdıklarınla

yingyang16

Paypal şaşırttı :D bu kadar çabuk çözümlenmesine şaşırdım ??? 3 adet ödememi de geri iade etmişler :D 20$-20$-16$

Arkadaşlar disputeyi açarken ürün itirazı ile başlayıp,ürünü teslim aldım fakat eksik parçalar vardı seçeneğini seçip,gelen seçeneklerde ürün kullanılmasını engelleyen eksik parçalar vardı-eksik miktar seçeneklerini seçip,diğer maddi ürünler seçeneğini seçip ref clicklerin düştüğünü ve 100 ref paketlerinin olmayışını ,ödemelerin yapılmadığını yazdım.

Dispute açan herkese bol şanslar :)

enderege

Alıntı yapılan: ikarayel - 02 Haziran 2011, 13:36:03
enderege bu sefer ne yazdın dispute da neyi dile getirdin ;D ;D ;D :D :D bizde kurtaralım senin yazdıklarınla

http://www.mindbux.com/ sitesi ptc sitesi olup yatırım karşılığında para kazandırdığını ve anında ödeme yapacağını Term of Service içinde belirten bir sitedir. Karşılıklı anlaşmamızın bana düşen kısmını eksiksiz yerine getirmeme rağmen site 5 gündür ödeme yapmayıp kendi ToS kurallarına uymamıştır.

http://i1110.photobucket.com/albums/h448/enderege07/MindToS.jpg

Resimdeki ToS yasalarından 5. ve 6. maddelere uymayıp ödemeleri tamamen durdurmuşlardır. Adminden açıklama beklememe rağmen hiçbir cevap vermemiştir.

Şirket bu süre zarfında üyelerine taahhüdlerini yerine getirmediği ve bundan sonrada getirmeyeceğini düşündüğüm için bu işlemin iptali ve kendilerine
kiralık üye bedeli olarak ödediğim 25$'lık
üyelik bedeli olarak ödediğim 20$'lık
tutarın paypal hesabıma yada kredi kartıma iadesini talep ediyorum.

Ürün elime ulaşmadı,satıcının sahtekar olduğuna dair şüphelerimvar,sanal ürünler seçeneğini seçtim.

Ben düşündükce şu kanıyada varıyorum. Acaba mind gerçekten batmadıda dispute sorununu çözmek için her disputeyi çözüme kavuşturup yoluna devam mı edecek acaba?

Karar sizin.

ElisaMcCline

Şu kadarını söyleyeyim.
Bu kadar kısa zamanda çözülmesinin tek sebebi mind admininin onay vermesidir. Yazdıklarınızla alakası yok bunların :D
1 hafta cevap vermesi için süre verilir karşı tarafa.. isteseydi sallardı.. :)

Geçmiş olsun, hayırlı olsun :)

karizmatik34

Benim de 3 dispute sonucumda lehime sonuçlanmış hemde 2 saat içerisinde :)

Bence şuan sitenin paypal hesabında para olduğu için hemen sonuçlanıyor :)

İlginç olan hesabımı kapatmamışlar ???

ikarayel

arkadaşlar dispute açıp hemen claim e mi çevirdiniz ben 1 gündür bekliyorum paypalda tık yok :-X :-X

karizmatik34

Alıntı yapılan: ikarayel - 02 Haziran 2011, 17:56:23
arkadaşlar dispute açıp hemen claim e mi çevirdiniz ben 1 gündür bekliyorum paypalda tık yok :-X :-X

Disputeyi açarken admine yazdığımız mesajdan sonra paypal sayfası karşı taraf yanıt vermiyor diyerek hak talebine çeviriyor otomatik olarak ;)