Mindbux stats SCAM

Başlatan enderege, 15 Mayıs 2011, 21:06:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikarayel

ben 1 gün bekledim daha hak talebine çevirilen bir şey yok.Bende claime çevirdim.Şimdi kaç saat içinde hak talebine otomatik dönüşüm oluyor...

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Haziran 2011, 17:50:14
Şu kadarını söyleyeyim.
Bu kadar kısa zamanda çözülmesinin tek sebebi mind admininin onay vermesidir. Yazdıklarınızla alakası yok bunların :D

O yüzden bende site devam edecek herhalde diyorum. Yoksa sallardı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

karizmatik34

Alıntı yapılan: enderege - 02 Haziran 2011, 18:09:48
Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Haziran 2011, 17:50:14
Şu kadarını söyleyeyim.
Bu kadar kısa zamanda çözülmesinin tek sebebi mind admininin onay vermesidir. Yazdıklarınızla alakası yok bunların :D

O yüzden bende site devam edecek herhalde diyorum. Yoksa sallardı.

Devam etse ne olur ki 100 refs paketlerini bi veriyorlar bi vermiyorlar refs kazancını 0.005$ yaptılar ,avgleri düşürdüler.Bence kimse bulaşmasın ;)

universitely76

Ref kazançları buximple'da 0,005'e düşürülmüştü lakin tekrar çıkarıldı 0,01'e karizmatik. Mind'te mi benm kaçırdığım bi kısım mı var yoksa siz karışştırıyor musunuz  ::)
Şu sıra imzasız'ım...

yingyang16

mindbux da hesabım kapatılmamış  ??? Reklam vermiştim . Bugün admin bana  mesaj atmış :)
Ne yaptıkları belli değil bunların yahuu :D :D :D

Good Day MindBuxers!

We are glad to inform you that you can start buying ads using your balances on your account, starting today, May 3, 2011.
And watch out for the new updates on our script about renting referral next week.
Because you are making us no.1 in the PTC industry, we have decided to improve our services to give our users deserve.

So, what are you waiting for? Enjoy buying...

Thank you,
Mindbux Administration

ElisaMcCline

hahaha, ödeme istermişiniz gelirmiş bir de :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Haziran 2011, 01:45:43
hahaha, ödeme istermişiniz gelirmiş bir de :D

Ödeme gelmeyeceği kesin :D Ama içerideki parayı reklam için kullanıyorum :D

Site scam ilan edildi yaklaşık 2 saat önce :P
http://ptc-investigation.com/mindbux.aspx

Buximple da izlemeye alındı eğer ödemeler durursa ptc-investigation tarafından scam listesine alınacak
http://ptc-investigation.com/buximple.aspx

Mesen

Mindbux galiba kafayı yedi arkadaşlar. Kaç tane reklam çıkıyor. Buximple da bozduysa yuh derim. Yarın ref alacaktım.

Mesen

Geçmiş olsun, mindbux PTC-Investigation'da scam durumunda. Buximple da watch listte.

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 03 Haziran 2011, 02:53:14

Ödeme gelmeyeceği kesin :D Ama içerideki parayı reklam için kullanıyorum :D

Birproblem olurmu bu durum? Bende reklam için para yatırmıştım içerden onaylamışlar. Ama Paypal ile uğraşmayalım sonradan.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.