AlertPay is Becoming Payza | Payza is Born!

Başlatan FilmsizKalma, 14 Mayıs 2012, 11:23:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mayıs 2012, 22:14:06

Size gelen ödemeler için, Aylık 400$ ve toplamda 2000$ olana kadar kesinti ödemeyeceksiniz.
Bu limitleri aşmanız durumunda hesabınız otomatik olarak Pro ya yükseltilir. Personal Pro hesapta, size gelen her ödemeden 0,25$+%2.5 kesinti yapılır.
Detaylar için:
https://www.payza.com/support/payza-transaction-fees

Payza ne yapacak bilmiyorum ama Alertpayda iken ben net tam 30 günlük hesap alışverişimi inceledim hesaba giriş 600$ a yakındı.. O ara hesabımda parada 0 lanmıştı yani bi 600$ da hesaptan geri çıkmıştı.
Beni starterdan proya yükseltmedi.. Ya o ara alertpay olarak iyice salmışlardı yada bu işlemlere bakış acıları farklı :)

arnutwowew

payzada 4 gündür sorun var para yatıramıyorum kredi kartına tıkladığımda bu yazı çıkıyor Deposit by credit card is temporarily unavailable due to maintainance.  herkeste böylemi acaba

FilmsizKalma

Genel bir sorun şu anda.. Yanlış bilimyorsam en az 1 haftadır var..

emirsener

Alıntı yapılan: arnutwowew - 08 Haziran 2012, 11:39:50
payzada 4 gündür sorun var para yatıramıyorum kredi kartına tıkladığımda bu yazı çıkıyor Deposit by credit card is temporarily unavailable due to maintainance.  herkeste böylemi acaba

evet genel bir sorun var ne yazık ki:( aynı zamanda kartı verfied etmek isteyen arkadaşlara da bakım olduguna dair bir uyarı vermiş

medleyman55

Peki arkadaşlar suan Banka hesabına para çekmede sıkıntı varmı?  Yakın zamanda payzadan para çeken birisi cevap verirse sevinirim.

arnutwowew

payzadaki son durum nedir bu böyle devam edip gidecekmi 1 ayı geçti add fundsta kredi kartıda görünmüyor artık

tolgacan86

Kredi kartından para çekme/yollama özelliğini tamamen kaldırmışlar. Herhalde bu artık böyle gider gibi eski alertpaye döndü yine..

ElisaMcCline

Bu konuda sürekli aldıkları sorular yüzünden de br süre için kaldırılmış olabilir.

tolgacan86

Umarım öyledir elisa hocam, kısa bir sürede olsa yatırım açısından çok rahat etmiştik..

regortaz

Clixsense'de bugün duyuru çıktı Payza cashout bekleyen varsa Paypal'a kaydırın isteğinizi daha çabuk ödeme alırsınız diye, sanırım ikinci bir Alertpay faciası geliyor, yazık olacak küçük PTC sitelerine ve diğer online kazanç sitelerine  :S