Buxcraft istatistikleri (SCAM)

Başlatan foros, 15 Mayıs 2012, 17:48:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

foros

Arkadaşlar bugünkü istatistiklerim şöyledir

ref click: 1228  yani 12,28$ kazandım (daha gün bitmedi 15-16$ bekliyorum akşama kadar)

bilge8408

Alıntı yapılan: foros - 18 Mayıs 2012, 20:50:03
Arkadaşlar bugünkü istatistiklerim şöyledir

ref click: 1228  yani 12,28$ kazandım (daha gün bitmedi 15-16$ bekliyorum akşama kadar)

Maşallah...

Incrasebux günlerim geldi aklıma bir an :)

foros

daha performansımı tam yakalayamadım desem yalan olmaz, Neyse sitenin uzun bir süre açık olacağını düşünüyorum (umarım) zaten yatırım yapan arkadaşlar çoğunlukta olduğu için daha gider diye düşünüyorum 1 aylık yatırım sürecinden sonra ödemelerim 100$ geçecek diye düşünüyorum hadi hayırlısı

bu arada dün 14,6$ kazandım (beklediğimden biraz düşüktü ama zararı yok :) ) sonunda DR'lerim tıklamaya başladı referansımla üye olan herkese çok teşekkür ederim :)

moonisblack

iconbux zede olarak size şu tavsiyede bulunuyorum
öncellikle kiralık ref almadan önce mevcut aldıklarınız ile yatırımınızı çıkarmanızı tavsiye ederim
iconbux ile ne alakası var diyeceksiniz iconbux un mod ları buxcraft açıldığında reklamını yapıyorlardı ve hemen hemen hepsi oraya geçti 
bu bende açıkçası mide bulandırdı
ve dr lerin tıklamaya başladığından söz etmişsiniz aynı sorunlar iconbux tada vardı
dikkatli olun derim az para yatırmamışsınız

foros

Uyarı için teşekkür ederim, biraz kumar oynuyorum 1 aylık bir yatırım sürecinden sonra ilk hedefim yatırdığım parayı geri almak olacak aklımda bu :) ama şuan için hiçbir sorun yok websitesinden herşey tıkır tıkır işliyor işte bakalım ben düşünmüyorum 1 yıldan aşşağı kapanacağını

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: foros - 19 Mayıs 2012, 08:45:47
Uyarı için teşekkür ederim, biraz kumar oynuyorum 1 aylık bir yatırım sürecinden sonra ilk hedefim yatırdığım parayı geri almak olacak aklımda bu :) ama şuan için hiçbir sorun yok websitesinden herşey tıkır tıkır işliyor işte bakalım ben düşünmüyorum 1 yıldan aşşağı kapanacağını

Verdiğiniz avg lerle 1 yıl dayanma ihtimali yok. Şu anda çok daha az kazandıran bir yerle bile sorun yaşıyoruz.
Bilginiz olsun...

foros

bakalım işte gittiği kadar sonuçta tek yatırım yapan ben değilim bazı arkadaşlar 4000 refe kadar çıkma yolunda kaybederse onlarda kaybedicek, dediğim gibi sanırım herkes kumar oynuyor ama ya kapanmazsa?

avni59

Alıntı yapılan: foros - 19 Mayıs 2012, 08:45:47

hocam 20 ref kiraladım hepsınde last login never yazıyo bı sorun olmaz ıns :)

avni59

Yatırım:6$(20 ref kiralama 30 days)
RR:20
DR:0
Recevied:0
22.05.12 AVG:1
23.05.12 AVG:0.8
24.05.12 AVG:0.95
25.05.12 AVG:1.05
26.05.12 AVG:0.8
+5 üye recycle
27.05.12 AVG:1.35