Sanal Döviz (SCAM)

Başlatan enderege, 17 Mayıs 2011, 20:05:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

(scm)

Yeni bir site. ve Türk sitesi. Türkçe ve Zeus tabanlı. Para iadesi garanti diyor admin. Banka hesap numaralarına para yatırarak işlem yapabiliyorsunuz. SMS atmak için cep telefonunu vermiş. İnceleyin bakalım.

Standart olarak minimum 4 reklam veriyor. 1.5$ olunca paranızı çekebiliyorsunuz.

Şuan Pioneer üyelik veriyor.

STANDART ÜYELİK ÖZELLİKLERİ:
Günlük Minimum Reklam:5
Tıklama Başına kazanç:0.01$
Tavsiye Tıklama Başına Kazanç:0.001$
Doğrudan Tavsiye:40-50
Kiralık Tavsiye Fiyatı:0.27$
Maksimum Kiralık Tavsiye:500
Ödeme yöntemleri:Mobil TL, Alertpay, Banka Havalesi, PTT Çek ödeme
Autopay:0.0008$

ALTIN ÜYELİK ÖZELLİKLERİ:
Günlük Minimum Reklam:10
Tavsiye Tıklama Başına Kazanç:0.006$
Doğrudan Tavsiye:100
Kiralık Tavsiye Fiyatı:0.22$
Maksimum Kiralık Tavsiye:1500
Autopay::0.00065$

ELMAS ÜYELİK ÖZELLİKLERİ:
Günlük Minimum Reklam:15
Tavsiye Tıklama Başına Kazanç:0.008$
Doğrudan Tavsiye:200
Kiralık Tavsiye Fiyatı:0.20$
Maksimum Kiralık Tavsiye:3000
Autopay:0.0006$

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikarayel

arkadaşlar bugün ödeme isstedim ticket atarak maile baktım dönüş yapmışlar eft yapabilmek için cep telefonumu ve adımı istiyorlar vermemde bir sakınca var mı? Sonra bir sorun yaratmasınlar ne diyorsunuz göndereyim mi?

enderege

Alıntı yapılan: ikarayel - 24 Haziran 2011, 08:40:37
arkadaşlar bugün ödeme isstedim ticket atarak maile baktım dönüş yapmışlar eft yapabilmek için cep telefonumu ve adımı istiyorlar vermemde bir sakınca var mı? Sonra bir sorun yaratmasınlar ne diyorsunuz göndereyim mi?

Bir hafta önce bana ödeme yapmadılar. Bende reklam verdim harcadım parayı. Siz bilirsiniz ama bence bi sakıncası yok gibi.

ElisaMcCline

Ödemeyi banka havalesi ile yapacak bir yere üye olarak bunu baştan kabul etmiş oluyorsunuz aslında :D
Ödeme alabilmek için bu bilgileri zaten vermek zorundasınız. :)

reklamalan

selam arkadaşlar.

bu sitede yatırım yapan var mı? bilgilerini paylaşabilirler mi lütfen? ben geçende ödeme istedim paypaldan anında ödeme ile gönderildi. ayrıca sadece Türk kullanıcılara paypal ödeme/yatırım kolaylığı da sağlamakta. böyle olunca bir yatırım düşünüyorum fakat yoğurdu üflemek lazım  ::)

bilge8408

Alıntı yapılan: reklamalan - 25 Temmuz 2011, 15:25:19
selam arkadaşlar.

bu sitede yatırım yapan var mı? bilgilerini paylaşabilirler mi lütfen? ben geçende ödeme istedim paypaldan anında ödeme ile gönderildi. ayrıca sadece Türk kullanıcılara paypal ödeme/yatırım kolaylığı da sağlamakta. böyle olunca bir yatırım düşünüyorum fakat yoğurdu üflemek lazım  ::)

Yabancılar ak kaşık değil de, türklerin açtığı ptc sitelerine şahsen güvenmem. Bir kere Turkiye'de paypal-alertpay garantisi yok. Gayet iyi niyetli bile olsalar, buralardan kazık yiyebilirler. Ayrıca babamın oğluna bile vermem hesap no mu, tel numarimi hem de boyle bir is icin... Ama gene de tercih ve para sizin....

enderege

Uğraşmayın burayla derim. Benim güvenimi çoktan kaybetti.

burakisik82

arkadaslar ben forumun bır yerınde baslık acmıs uyarmıstım herkesı
ben bır kez odeme aldım ama ufak bısey 2 dolar falan ama kesınıkle ve kesınlıkle para yatırmam
admının hesap bılgılerınde ısmı soyısmı yazıyor ufak bır arastırma ıle admının mazısınde 3-4 tane scam olmus sıte var
ayrıca da forumda herkes banlanmıs nerdeyse