Rswtr-investgroup - Geleceğin Ulaşım Teknolojisi - SKYWAY

Başlatan muratica, 23 Kasım 2016, 08:26:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratica

S.a. arkadaslar. Skyway projesinin ilgi görmemesinin sebebini düşündüm. Anladım ki bilgi eksikliğinden kaynaklaniyor. Gercekten bu proje anlaşılmış olsaydi, insanlar bir karşılık beklemeden, gönülden destek olurlardı. Diğer sebepler de var; önyargı, güven eksikliği, korku, yanlış tercihler vs.

................... (Forum ortamına  Uygun olmayan bir açıklama olduğundan kullandığınız deyim silinmiştir.Moderasyon  )

gokhantech

Ben de bu projeye inanıyorum. Adamlar gerçekten yıl yıl projelerini planlamışlar projeler başlar başlamaz büyük bir hızla gelişeceğine inanıyorum. En düşük paketi 25 dolar yapmaları yatırım yapmayanlar için süper bir fırsat değerlendirmek iyi olacaktır. En kötüsünü düşündüğünüzde  90-100 TL niz gidecektir. Bir şey kaybetmezsiniz fakat kazandığınızda pişman olmayacağınız bir proje olacaktır... Tabi ki benim görüşüm.

muratica

@gokhantech desteğin için teşekkür ederim. Proje zaten gerceklesti, test aşamalarını başarıyla tamamladı. Simdi 1 Temmuz'da sertifikasyon ve lansmani kaldi. Uzun süre bekledik ama değdi.

muratica

HEPP Sertifikalarımız hazır. Basılanlar tek tek siteye yükleniyor.

muratica

[IMG]https://resmim.net/f/8WL5rt.jpg[/img]
EkoFesival 2017 biletleri artık satışta  (*)

Belarus, Maryina Gorka şehri

1 Temmuz  2017

Etkinliğe giriş sadece satın alınan biletlerle gerçekleştirilmektedir.

Kimlik bilgilerini doğrulayan bir belge olması zorunludur.

Bilet fiyatları alım tarihe bağlı olarak değişmektedir:
Nisanda – 15 $ ( talep çok fazla, Mayısta her şey hızlı bir şekilde olmayacaktır )
Mayısta – 20 $
Haziranda – 25 $
yerinde – 30 $

Bilet paralarının iadesi olmamaktadır.

Biletler ayrıca servis araçları içinde geçiş kartı olarak kullanılacaktır .

10 yaşına kadar olan çocuklar için – parasızdır! *
1 kişi = 1 bilet. Bütün biletler kişi adına düzenlenmiştir. 10 yaşına kadar olan çocuklar için giriş parasızdır ( EkoFestival süresince) , ama herbir çocuk için bilet işleminin yapılması zorunludur.

QR-kod okunabilen herhangi bir gadget için biletleri saklayınız.

muratica

[IMG]https://resmim.net/f/jtMpln.png[/img]

Çok şükür sertifikamızı da aldık.  (dns)

yusuf91

Alıntı yapılan: Skyway - 14 Nisan 2017, 18:22:24
[IMG]https://resmim.net/f/jtMpln.png[/img]

Çok şükür sertifikamızı da aldık.  (dns)
bu proje aslında uzun zamandir var ve bu sertifikalari daha yeni alicaklar siz ve sizden yillar önce girenler. Doğru mudur ?

muratica

@yusuf91 Rsw tr invest group Turkiye ofisi daha yeni açıldı buna ragmen sertifika islemleri hızlı bir şekilde yapıldı. Finans egitimleri de almamız gerektigi için egitimleri tamamlamamiz gerekiyordu. 4 farkli yerde de hisse satisi var. Rusya'daki sertifikalari önceden dagitmisti.

yusuf91

Alıntı yapılan: Skyway - 17 Nisan 2017, 10:37:58
@yusuf91 Rsw tr invesment Turkiye ofisi daha yeni açıldı buna ragmen sertifika islemleri hızlı bir şekilde yapıldı. Finans egitimleri de almamız gerektigi için egitimleri tamamlamamiz gerekiyordu. 4 farkli yerde de hisse satisi var. Rusya'daki sertifikalari önceden dagitmisti.
Ben yatırım yapmayı düşünüyorum ama sertifikayı almadan önce benimde mi eğitimlere katılma zorunluluğum var

muratica

Zorunlu değil ama bilinçli yatirimci olmak istiyorsan finans egitimleri çok faydali.